Darıca buz kesti! 0-1

Spor 02.12.2018 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca buz kesti! 0-1

Darıca G.B, dondurucu soğukta sahasında konuk ettiği Anadolu Selçukspor’a 90+1’de yediği golle 1-0 yenilerek buz kesti. Sarı yeşilliler Oktay Derelioğlu yönetiminde sahasında ilk kez kaybederken, maçta akıllarda kalan pozisyon, karşılaşmanın henüz 15.saniyesinde Darıca G.B lehine verilmeyen penaltı kararı oldu.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 15.haftasında konuk ettiği Konya Anadolu Selçukspor’a 1-0 mağlup olarak Teknik Direktör Oktay Derelioğlu yönetiminde sahasındaki ilk yenilgisini tattı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin henüz 15.saniyesinde Görkem Güven’in ceza sahası içinde itilerek düşürülmesine devam kararı veren maçın hakemi Yakup Özhan, çok net faul olduğu gözüken pozisyon görmezden gelerek büyük tepki çekti. 17’de Görkem, 28’de ise Aziz ile gole çok yaklaşan sarı yeşilliler, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. POZİSYON VERMEDEN YENİLDİK                                   Karşılaşmanın ikinci yarısına da istekli başlayan Darıca G.B, disiplinli rakibi karşısında kalesinde pozisyon vermezken, 67’de Bünyamin Karataş ile gole yine çok yaklaştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, dirençli Konya savunmasını geçmekte zorlandı. Mücadelenin 90+1.dakikasında Darıca G.B savunmasının tehlikeyi uzaklaştırmak isterken rakip oyuncunun sırtına çarparak bir anda ceza sahasında düşen topla buluşan Samet Bulut, kaleci Ahmet Önal’ı da geçerek topu fileler ile buluşturdu. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Darıca G.B, bu sezon sahasında 3.yenilgisini alarak 17 puanda kaldı.
Darıca G.B, dondurucu soğukta sahasında konuk ettiği Anadolu Selçukspor’a 90+1’de yediği golle 1-0 yenilerek buz kesti. Sarı yeşilliler Oktay Derelioğlu yönetiminde sahasında ilk kez kaybederken, maçta akıllarda kalan pozisyon, karşılaşmanın henüz 15.saniyesinde Darıca G.B lehine verilmeyen penaltı kararı oldu.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 15.haftasında konuk ettiği Konya Anadolu Selçukspor’a 1-0 mağlup olarak Teknik Direktör Oktay Derelioğlu yönetiminde sahasındaki ilk yenilgisini tattı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin henüz 15.saniyesinde Görkem Güven’in ceza sahası içinde itilerek düşürülmesine devam kararı veren maçın hakemi Yakup Özhan, çok net faul olduğu gözüken pozisyon görmezden gelerek büyük tepki çekti. 17’de Görkem, 28’de ise Aziz ile gole çok yaklaşan sarı yeşilliler, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

POZİSYON VERMEDEN YENİLDİK                                  

Karşılaşmanın ikinci yarısına da istekli başlayan Darıca G.B, disiplinli rakibi karşısında kalesinde pozisyon vermezken, 67’de Bünyamin Karataş ile gole yine çok yaklaştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, dirençli Konya savunmasını geçmekte zorlandı. Mücadelenin 90+1.dakikasında Darıca G.B savunmasının tehlikeyi uzaklaştırmak isterken rakip oyuncunun sırtına çarparak bir anda ceza sahasında düşen topla buluşan Samet Bulut, kaleci Ahmet Önal’ı da geçerek topu fileler ile buluşturdu. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Darıca G.B, bu sezon sahasında 3.yenilgisini alarak 17 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.