Darıca CHP İki Bayram Birden Kutlayacak

Darıca 15.03.2018 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca CHP İki Bayram Birden Kutlayacak

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Afrin'den gelen 8 şehidimiz ve yaralı askerlerimiz için geçtiğimiz hafta yapacağı dayanışma gecesinin yeni tarihini belirledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı günün akşamında dayanışma gecelerini de kutlayacak olan Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nı hareketli bir gün bekliyor. TBMM Başkan Vekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün annesinin vefatı nedeniyle daha önce belirtilen tarihteki dayanışma gecesine katılması da iptal olurken belirlenen yeni tarihte Tüzün'ün de bu gecede olacağı bilgisi de teyitleşildi. Ayrıca Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen değişen tarihle ilgili program değişikliği yapmadı ve bu tarihte Darıca'ya gelerek partililerinin dayanışma coşkusuna ortak olacağı öğrenildi. UÇURTMA GELENEĞİ SÜRECEK 23 Nisan tarihinin akşamında dayanışma gecelerini kutlayacak olan Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın programıda belli oldu. Gecede eğlenceye yönelik herhangi bir program oluşturulmazken, kürsü konuşmaları ve şehitler için okunacak Kur'an-ı Kerim Tiaveti ile program sınırlı kalacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayamı'nın kutlanacağı aynı günde CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na bağlı tüm partililer önce Darıca Kaymakamlığı tarafından planalanan programa katılacak. Son iki yıldır Darıca Sahilinde ki çocuklara uçurtma dağıtan ve günlerini çocuklarla geçiren başta Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve partililer bu sene de aynı programı uygulayarak gelenekselliğe dönüştürecekler. Haber: Adnan Ayvaz
CHP Darıca İlçe Başkanlığı Afrin'den gelen 8 şehidimiz ve yaralı askerlerimiz için geçtiğimiz hafta yapacağı dayanışma gecesinin yeni tarihini belirledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı günün akşamında dayanışma gecelerini de kutlayacak olan Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nı hareketli bir gün bekliyor. TBMM Başkan Vekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün annesinin vefatı nedeniyle daha önce belirtilen tarihteki dayanışma gecesine katılması da iptal olurken belirlenen yeni tarihte Tüzün'ün de bu gecede olacağı bilgisi de teyitleşildi. Ayrıca Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen değişen tarihle ilgili program değişikliği yapmadı ve bu tarihte Darıca'ya gelerek partililerinin dayanışma coşkusuna ortak olacağı öğrenildi.

UÇURTMA GELENEĞİ SÜRECEK

23 Nisan tarihinin akşamında dayanışma gecelerini kutlayacak olan Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın programıda belli oldu. Gecede eğlenceye yönelik herhangi bir program oluşturulmazken, kürsü konuşmaları ve şehitler için okunacak Kur'an-ı Kerim Tiaveti ile program sınırlı kalacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayamı'nın kutlanacağı aynı günde CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na bağlı tüm partililer önce Darıca Kaymakamlığı tarafından planalanan programa katılacak. Son iki yıldır Darıca Sahilinde ki çocuklara uçurtma dağıtan ve günlerini çocuklarla geçiren başta Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve partililer bu sene de aynı programı uygulayarak gelenekselliğe dönüştürecekler.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.