Darıca’da Basın Çalışanları Günü Kutlandı

Darıca 09.01.2018 - 21:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da Basın Çalışanları Günü Kutlandı

Darıca Belediyesi 10 Ocak Basın Çalışanları Günü dolayısıyla basın ile bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe’de bu akşam düzenlenen basın yemeğine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile basın çalışanları katıldı. Gerçekleştirilen basın yemeğinde ilk konuşmayı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptı. Başkan Gürol, “Bilginin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında, haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu üstlenen basınımızın siz değerli temsilcilerinin şartlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirme adına her türlü fedakârlığı gösterdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ben Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak siz değerli çalışma arkadaşlarımızın işlerinde kolaylık sağlamaları için elimden geleni yapacağım. İnternet sitelerimiz hakkında da bir çalışma içerisindeyiz. Kısa zaman içinde neticelendireceğiz. Hepimizin 10 Ocak Basın Çalışanları Günü kutlu olsun." dedi. ÇÖZÜM İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardında Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Karabacak, “Çok iyi biliyoruz ki doğru haber, tarafsızlık ve özel hayata saygı gibi basın ilkelerinin vazgeçilmez kuralları siz değerli basın çalışanları için öncelikli değerlerdir. Yerel idareciler olarak bizlerde özellikle bölgemizdeki yerel basının sorun ve sıkıntılarının çözümü adına her türlü çabayı göstermekteyiz. Basında çalışan arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde bölgemizdeki basın mensubu arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan siz değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu. 
Darıca Belediyesi 10 Ocak Basın Çalışanları Günü dolayısıyla basın ile bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe’de bu akşam düzenlenen basın yemeğine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile basın çalışanları katıldı. Gerçekleştirilen basın yemeğinde ilk konuşmayı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptı. Başkan Gürol, “Bilginin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında, haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu üstlenen basınımızın siz değerli temsilcilerinin şartlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirme adına her türlü fedakârlığı gösterdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ben Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak siz değerli çalışma arkadaşlarımızın işlerinde kolaylık sağlamaları için elimden geleni yapacağım. İnternet sitelerimiz hakkında da bir çalışma içerisindeyiz. Kısa zaman içinde neticelendireceğiz. Hepimizin 10 Ocak Basın Çalışanları Günü kutlu olsun." dedi.

ÇÖZÜM İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardında Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Karabacak, “Çok iyi biliyoruz ki doğru haber, tarafsızlık ve özel hayata saygı gibi basın ilkelerinin vazgeçilmez kuralları siz değerli basın çalışanları için öncelikli değerlerdir. Yerel idareciler olarak bizlerde özellikle bölgemizdeki yerel basının sorun ve sıkıntılarının çözümü adına her türlü çabayı göstermekteyiz. Basında çalışan arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde bölgemizdeki basın mensubu arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan siz değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.