Darıca’da Bir İlk

Darıca 23.05.2017 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da Bir İlk

Darıca’da Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş arasındaki çocuklar şenlikte bir araya geldi. Çocukların çeşitli gösteriler sunduğu programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti sema ve mehter gösterileri beğeni ile izlendi.

Darıca İlçe Müftülüğünce, Darıca Anfi-Tiyatro Alanında düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Çocukların şiirler, ilahiler ve türküler seslendirdiği etkinlikte, mehteran alayının gösterisi de ilgi çekti. Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç davetlilere yönelik yaptığı konuşmada tüm amaçlarının çocukları Kuran ile buluşturmak olduğunu söyledi. Bilgiç, okul öncesi eğitimin önemli olduğunu belirterek, çocuklara milli, dini duyguları, Allah, Peygamber sevgisini aşılamaya çalıştıklarını dile getirdi.  SAHİL CIVIL CIVIL Yüzlerce 4-6 yaş grubu çocuğun Darıca Sahillerinde gönüllerince eğlendiği şenlikte aileler de heyecanlı saatler yaşadı. Sahile kurulan oyun parklarının yanısıra çocuklara tişört, şapka, balon ve oyuncak dağıtımında bulunuldu. Çocuklar hem gösterilerini yapıp büyüklere keyifli dakikalar sunarken daha sonra da kendileri için sahilde kurulan eğlence platformlarında güzel bir gün geçirdiler. Programa Darıca’da faaliyetlerini sürdüren idari birim müdürleri Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş katıldı. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca’da Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş arasındaki çocuklar şenlikte bir araya geldi. Çocukların çeşitli gösteriler sunduğu programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti sema ve mehter gösterileri beğeni ile izlendi.

Darıca İlçe Müftülüğünce, Darıca Anfi-Tiyatro Alanında düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Çocukların şiirler, ilahiler ve türküler seslendirdiği etkinlikte, mehteran alayının gösterisi de ilgi çekti. Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç davetlilere yönelik yaptığı konuşmada tüm amaçlarının çocukları Kuran ile buluşturmak olduğunu söyledi. Bilgiç, okul öncesi eğitimin önemli olduğunu belirterek, çocuklara milli, dini duyguları, Allah, Peygamber sevgisini aşılamaya çalıştıklarını dile getirdi. 

SAHİL CIVIL CIVIL

Yüzlerce 4-6 yaş grubu çocuğun Darıca Sahillerinde gönüllerince eğlendiği şenlikte aileler de heyecanlı saatler yaşadı. Sahile kurulan oyun parklarının yanısıra çocuklara tişört, şapka, balon ve oyuncak dağıtımında bulunuldu. Çocuklar hem gösterilerini yapıp büyüklere keyifli dakikalar sunarken daha sonra da kendileri için sahilde kurulan eğlence platformlarında güzel bir gün geçirdiler. Programa Darıca’da faaliyetlerini sürdüren idari birim müdürleri Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş katıldı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.