Darıca’da Eksiksiz Eğitim Hedefleniyor

Darıca 30.10.2018 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Eksiksiz Eğitim Hedefleniyor

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca 60. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile birlikte yetiştirme kurslarına katıldı.

Okulları ziyaret ederek, okulların eksiklerini yerinde görüp gerekli çalışmalar yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca 60. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Oğuz, gerçekleştirdiği ziyarette öğrenciler ile birlikte yetiştirme kurslarına katılarak anasınıfı öğrencileri ile etkinlik yaptı.  Darıca 60. Yıl Ortaokulu Müdürü Fatih Batmaz’dan okul hakkında bilgi alan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Darıca’da daha iyi bir eğitim vermeyi hedefliyoruz. 2017-2018 eğitim yılı bizim için çok verimli geçti. Öğrencilerimizle bir arada güzel işler başardık. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimiz için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Okullarımızı ziyaret ederek müdürlerimiz ile görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Tadilat gereken okullarda çalışmalar başlayacak. Darıca yeni eğitim yılını eksiksiz tamamlasın istiyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI  
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca 60. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile birlikte yetiştirme kurslarına katıldı.

Okulları ziyaret ederek, okulların eksiklerini yerinde görüp gerekli çalışmalar yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca 60. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Oğuz, gerçekleştirdiği ziyarette öğrenciler ile birlikte yetiştirme kurslarına katılarak anasınıfı öğrencileri ile etkinlik yaptı.  Darıca 60. Yıl Ortaokulu Müdürü Fatih Batmaz’dan okul hakkında bilgi alan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Darıca’da daha iyi bir eğitim vermeyi hedefliyoruz. 2017-2018 eğitim yılı bizim için çok verimli geçti. Öğrencilerimizle bir arada güzel işler başardık. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimiz için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Okullarımızı ziyaret ederek müdürlerimiz ile görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Tadilat gereken okullarda çalışmalar başlayacak. Darıca yeni eğitim yılını eksiksiz tamamlasın istiyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.