GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da Gençler Üniversiteye Hazırlanıyor

Darıca 21.10.2018 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Gençler Üniversiteye Hazırlanıyor

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 12. Sınıf öğrencilerine yönelik üniversiteye hazırlık kursları tüm hızı ile devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Karabacak, öğrenciler ile birlikte derslere katılım sağladı. Ders işleyişi ve kurslar hakkında yetkililerden bilgi almayı ihmal etmeyen Başkan Karabacak, öğrencilerin her zaman yanında olduğunu dile getirdi. KISA SÜREDE DOLDU Kurs yetkilileri, 2015-2016 eğitim döneminden itibaren 1600 öğrencinin verilen eğitim hizmetinden istifade ettiğini, bu yılda 525 öğrenci olan kontenjan sayısının kısa sürede dolduğunu Başkan Karabacak’a bildirdi. Darıca Belediyesi bünyesinde tecrübeli öğretmen kadrosu tarafından sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında verilen eğitim hizmetinin yanı sıra öğrencilere yıl içerisinde rehberlik alanında da seminerler düzenlenip bilgilendirmeler yapılıyor. TEŞEKKÜR ETTİLER Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Hedefimiz gençlerimizin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Bu uğurda Darıca Belediyesi olarak Bilgievlerimiz de ve üniversite hazırlık kurslarımızda öğrencilerimize ücretsiz eğitim ve doküman desteği veriyoruz. Bu çalışmalarımızla binlerce yavrumuza dokunarak onları geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz.”  dedi. Öğrenciler, deneyimli bir öğretmen kadrosunu ve yayın doküman desteği hizmetini ücretsiz bir şekilde kendilerine sunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkürlerini ifade ettiler. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 12. Sınıf öğrencilerine yönelik üniversiteye hazırlık kursları tüm hızı ile devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Karabacak, öğrenciler ile birlikte derslere katılım sağladı. Ders işleyişi ve kurslar hakkında yetkililerden bilgi almayı ihmal etmeyen Başkan Karabacak, öğrencilerin her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

KISA SÜREDE DOLDU

Kurs yetkilileri, 2015-2016 eğitim döneminden itibaren 1600 öğrencinin verilen eğitim hizmetinden istifade ettiğini, bu yılda 525 öğrenci olan kontenjan sayısının kısa sürede dolduğunu Başkan Karabacak’a bildirdi. Darıca Belediyesi bünyesinde tecrübeli öğretmen kadrosu tarafından sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında verilen eğitim hizmetinin yanı sıra öğrencilere yıl içerisinde rehberlik alanında da seminerler düzenlenip bilgilendirmeler yapılıyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Hedefimiz gençlerimizin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Bu uğurda Darıca Belediyesi olarak Bilgievlerimiz de ve üniversite hazırlık kurslarımızda öğrencilerimize ücretsiz eğitim ve doküman desteği veriyoruz. Bu çalışmalarımızla binlerce yavrumuza dokunarak onları geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz.”  dedi. Öğrenciler, deneyimli bir öğretmen kadrosunu ve yayın doküman desteği hizmetini ücretsiz bir şekilde kendilerine sunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkürlerini ifade ettiler.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.