GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da gülümseten görüntü

Darıca 13.08.2020 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da gülümseten görüntü

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaşamlarını sürdüren dişi şempanzeler Kınalı ve Gina’nın detaylı sağlık kontrolleri tamamlandı, ortaya gülümseten görüntüler çıktı. dişi şempanzelerde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığını belirten Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı yetkilileri bir açıklama yaparak sevinçlerini dile getirdi. Yetkililerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “FYZoo ailesinin sakinlerinin yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeleri için hem yaşam alanlarında sürekli yenileme çalışmaları yapıyoruz hem de yıllık muayenelerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda dişi şempanzelerimiz Kınalı ve Gina’nın detaylı sağlık kontrollerini de tamamlandık. SAĞLIK PROBLEMİNE RASTLANMADI Veteriner hekimlerimiz ve bakıcılarımızın yer aldığı muayenelerin sorunsuz ve detaylı bir şekilde yapılabilmesi için bu tür hayvanların genel anesteziye alınması şart. Bu süreci kısa tutmak için detaylı planlamalar yapıp hızlı hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Bu yılki muayenelerinde veteriner hekimlerimiz Kınalı ve Gina’nın göz ve dişlerin detaylı muayenesini gerçekleştirdi ve tüm laboratuvar tetkikleri için kan ve tüy örnekleri aldı. Ayrıca bu sene bir ilk olarak İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Veteriner Kardiyolog Doç. Dr. Onur İskefli her iki şempanzemizin detaylı kalp muayenesini gerçekleştirdi. Kızlarımızın ikisinde de herhangi bir sağlık problemine rastlanmadı.”

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaşamlarını sürdüren dişi şempanzeler Kınalı ve Gina’nın detaylı sağlık kontrolleri tamamlandı, ortaya gülümseten görüntüler çıktı.

dişi şempanzelerde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığını belirten Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı yetkilileri bir açıklama yaparak sevinçlerini dile getirdi. Yetkililerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “FYZoo ailesinin sakinlerinin yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeleri için hem yaşam alanlarında sürekli yenileme çalışmaları yapıyoruz hem de yıllık muayenelerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda dişi şempanzelerimiz Kınalı ve Gina’nın detaylı sağlık kontrollerini de tamamlandık.

SAĞLIK PROBLEMİNE RASTLANMADI

Veteriner hekimlerimiz ve bakıcılarımızın yer aldığı muayenelerin sorunsuz ve detaylı bir şekilde yapılabilmesi için bu tür hayvanların genel anesteziye alınması şart. Bu süreci kısa tutmak için detaylı planlamalar yapıp hızlı hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Bu yılki muayenelerinde veteriner hekimlerimiz Kınalı ve Gina’nın göz ve dişlerin detaylı muayenesini gerçekleştirdi ve tüm laboratuvar tetkikleri için kan ve tüy örnekleri aldı. Ayrıca bu sene bir ilk olarak İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Veteriner Kardiyolog Doç. Dr. Onur İskefli her iki şempanzemizin detaylı kalp muayenesini gerçekleştirdi. Kızlarımızın ikisinde de herhangi bir sağlık problemine rastlanmadı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.