Darıca’da Okullar Tadilatta

Darıca 26.07.2018 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Okullar Tadilatta

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okulların yaz tatilinde olmasını fırsat bilerek 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına başladı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca’da tadilat gerektiren okulların tadilata alındığını söyledi. Oğuz, “İlk, orta ve lise dereceli okullarda sınıfların temizliği, bakım, onarım, çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Okulları yeni eğitim öğretim yılına iyi bir şekilde hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için her yıl taleplerimiz doğrultusunda belediyemiz ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Başlatılan çalışmalarda hızla sona geliniyor. Temizlik ve yenileme çalışmaları ile öğrencilerimiz sağlıklı bir ortamda eğitim alacaklar.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okulların yaz tatilinde olmasını fırsat bilerek 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına başladı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca’da tadilat gerektiren okulların tadilata alındığını söyledi. Oğuz, “İlk, orta ve lise dereceli okullarda sınıfların temizliği, bakım, onarım, çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Okulları yeni eğitim öğretim yılına iyi bir şekilde hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için her yıl taleplerimiz doğrultusunda belediyemiz ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Başlatılan çalışmalarda hızla sona geliniyor. Temizlik ve yenileme çalışmaları ile öğrencilerimiz sağlıklı bir ortamda eğitim alacaklar.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.