Darıca'da Pekmezoğlu Aday Adayı

Darıca 13.12.2018 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Pekmezoğlu Aday Adayı

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuru Pekmezoğlu Baklavaları’nın kurucusu ve baklava ustası Mehmet Recep Pekmezoğlu tarafından yapıldı.

2019 yerel seçimlerine Özer Yıldızbaşkanlığındaki yeni yönetimi ve sıra dışı çalışmaları ile hazırlanan İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuru Mehmet Recep Pekmezoğlu'ndan geldi. MHP’den milletvekili aday adayı olmuştu Altı sene önce yerleştiği Darıca’ya merkezi Emek Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki olmak üzere kendi ustalığını da kavuşturduğu Pekmezoğlu marka baklavaları sevdiren Pekmezoğlu aktif siyasetteki ikinci deneyimini bu sefer belediyle başkanlığında zorlayacak. Sevilen esnaf İYİ Parti öncesi MHP’den bir dönem Kocaeli Milletvekili aday adayı olmuştu. Pekmezoğlu, İYİ Parti’yi lideri Meral Akşener ve Akşener’in siyasetteki duruşundan ötürü tercih ettiğini söyledi. Doğduğun değil doyduğun yer.. Pekmezoğlu, Darıca’dan belediye başkan aday adaylığına dair ise, “Bizim orada da yaygın bir sözdür. Sadece doğduğun değil doyduğun yer de memleketindir ve sahip çıkman gereken doyduğun yerdir. Altı sene önce yerleştiğim Darıca’yı çok seviyorum ancak çok uzun bir sahile ve deniz avantajına rağmen ne yazık ki gereken gelişmeyi bir türlü sağlayamamıştır. Üzülüp hayıflanmakla yetinmeden ilçem için bir şeyler yapma adına, ilçemi geliştirmek adına belediye başkanlığına aday adayı oldum” diye konuştu. 2012’de Darıca’ya yerleşti 1966 yılında; doğduğu yıllarda Gaziantep’in ilçesi, 1995 yılından bu yana ise Türkiye’nin 79 plakalı il’i Kilis’te dünyaya geldi. İlkokulu memleketinde bitirdi. Ortaokulu da memleketinde başladı ama tamamlamadı. 1980 yılında ailesi İstanbul’a göç etti. 2012 yılında Darıca’ya yerleşti. Evli ve dört çocuk babası.  
İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuru Pekmezoğlu Baklavaları’nın kurucusu ve baklava ustası Mehmet Recep Pekmezoğlu tarafından yapıldı.

2019 yerel seçimlerine Özer Yıldızbaşkanlığındaki yeni yönetimi ve sıra dışı çalışmaları ile hazırlanan İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuru Mehmet Recep Pekmezoğlu'ndan geldi.

MHP’den milletvekili aday adayı olmuştu

Altı sene önce yerleştiği Darıca’ya merkezi Emek Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki olmak üzere kendi ustalığını da kavuşturduğu Pekmezoğlu marka baklavaları sevdiren Pekmezoğlu aktif siyasetteki ikinci deneyimini bu sefer belediyle başkanlığında zorlayacak. Sevilen esnaf İYİ Parti öncesi MHP’den bir dönem Kocaeli Milletvekili aday adayı olmuştu. Pekmezoğlu, İYİ Parti’yi lideri Meral Akşener ve Akşener’in siyasetteki duruşundan ötürü tercih ettiğini söyledi.

Doğduğun değil doyduğun yer..

Pekmezoğlu, Darıca’dan belediye başkan aday adaylığına dair ise, “Bizim orada da yaygın bir sözdür. Sadece doğduğun değil doyduğun yer de memleketindir ve sahip çıkman gereken doyduğun yerdir. Altı sene önce yerleştiğim Darıca’yı çok seviyorum ancak çok uzun bir sahile ve deniz avantajına rağmen ne yazık ki gereken gelişmeyi bir türlü sağlayamamıştır. Üzülüp hayıflanmakla yetinmeden ilçem için bir şeyler yapma adına, ilçemi geliştirmek adına belediye başkanlığına aday adayı oldum” diye konuştu.

2012’de Darıca’ya yerleşti

1966 yılında; doğduğu yıllarda Gaziantep’in ilçesi, 1995 yılından bu yana ise Türkiye’nin 79 plakalı il’i Kilis’te dünyaya geldi. İlkokulu memleketinde bitirdi. Ortaokulu da memleketinde başladı ama tamamlamadı. 1980 yılında ailesi İstanbul’a göç etti. 2012 yılında Darıca’ya yerleşti. Evli ve dört çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.