GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca'da Stratejik Ortaklık

Darıca 13.01.2018 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Stratejik Ortaklık

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nden yapılan açıklamada programa ilişkin, "Darıca Mehmet Akif Ortaokulu; Erasmus+ KA2 okullar arası stratejik ortaklık projesi kapsamında Troubadours, journalists, storytellers, travellers, actors, defenders of tolerance and protagonists(Ozanlar, gazeteciler, hikaye anlaticilari, gezginler, aktörler, toleransın savunucuları ve kahramanlar) Isımli proje  Türkiye, Litvanya, Finlandiya ve İspanya ortaklığı ile bugün Ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Oğuz ve diğer okul yöneticileri ile international breakfast etkinliği ile  bir araya geldiler. Her ülkenin kendi kültürünü tanıttığı bir kahvaltı etkinliği oldu. Misafirlerimiz daha sonrasında 12 ocak cuma saat 08.30 yer:Darıca Mehmet Akif ortaokulu 15 ocak pazartesi saat:13:00-15:00 (Darıca )İlçe Milli Eğitim Müdürü,Kaymakam ve Belediye başkanı ziyareti 16 Ocak saat:14:00-17:00 Darıca Hayvanat Bahçesi ziyareti 17 Ocak saat:18.30 Darıca Elit Hotel Elveda Yemeği ile programı tamamlayacak." sözlerine yer verildi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nden yapılan açıklamada programa ilişkin, "Darıca Mehmet Akif Ortaokulu; Erasmus+ KA2 okullar arası stratejik ortaklık projesi kapsamında Troubadours, journalists, storytellers, travellers, actors, defenders of tolerance and protagonists(Ozanlar, gazeteciler, hikaye anlaticilari, gezginler, aktörler, toleransın savunucuları ve kahramanlar) Isımli proje 
Türkiye, Litvanya, Finlandiya ve İspanya ortaklığı ile bugün Ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Oğuz ve diğer okul yöneticileri ile international breakfast etkinliği ile  bir araya geldiler. Her ülkenin kendi kültürünü tanıttığı bir kahvaltı etkinliği oldu. Misafirlerimiz daha sonrasında 12 ocak cuma saat 08.30 yer:Darıca Mehmet Akif ortaokulu 15 ocak pazartesi saat:13:00-15:00 (Darıca )İlçe Milli Eğitim Müdürü,Kaymakam ve Belediye başkanı ziyareti 16 Ocak saat:14:00-17:00 Darıca Hayvanat Bahçesi ziyareti 17 Ocak saat:18.30 Darıca Elit Hotel Elveda Yemeği ile programı tamamlayacak." sözlerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.