Darıca’da Yaz Dolu Dolu Geçecek

Darıca 03.07.2018 - 18:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Yaz Dolu Dolu Geçecek

Darıca Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle Darıca’da yaz dolu dolu geçecek.” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Temmuz ayı olağan meclis toplantısında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir açılış konuşması yaptı. Başkan Karabacak bu yazın Darıca’da dolu dolu geçeceğini belirterek gündemi değerlendirdi. Karabacak, “24 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Darıca’mızda seviyeli ve kaliteli bir seçim gerçekleştirdik. Bir seçimi daha Darıca’da huzur içimde yapmanın sevincini yaşıyoruz. BİNLERCE İNSAN KATILDI Gerçekleştirdiğimiz sünnet merasimine bu sene yoğun bir katılım oldu. Darıca’mız ve ülkemizin de bir markası haline gelen 10. Şehirler ve Kültürüler Kaynaşması organizasyonumuzda Giresunlular gecesi ile başladık.  Polis kayıtlarına göre 20 bin insan katıldı. Durmak yok çalışmaya devam edeceğiz. Yapımı tamamlanan tesis ve hizmetlerimizin de açılışlarını gerçekleştireceğiz. Mahalle konaklarımızın önemli bir bölümü tamamladı. Osmangazi ve Bağlarbaşı mahalle konaklarımızın alt katları sağlık poliklinikleri olması ile ilgili görüşmelerimizi tamamladık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. DEVLETİMİZ RADİKAL KARAR ALACAKTIR Çocuk istismarı ve çocuklarımızın korunması ile ilgili olarak aileler olarak çok üzerinde durmamız gereken bir konu. Çocuklarımız korunmasızlar. Devletimizin ve hükümetimizin de radikal kararlar alacaklardır. Şiddetle kınıyorum. Sivas Madımak Oteli’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Biz bir olduğumuz sürece bizleri ayıramazlar. Siyasi olarak farklı politikalar üretebiliriz ama ülkemizin birliği ve beraberliği için her zaman yan yana olacağız.” diye konuştu NEFRETLE KINIYORUZ İbrahim Karslı, “Çocuk istismarlarını nefretle kınıyoruz. Bu konuda meclisimizin ortak bir karara varmasını diliyoruz. CHP Dilovası İlçe Başkanımız Kerem Aydemir’in yeğeni hayatını kaybetti. Başkanımıza başsağlığı diliyoruz. 24 Haziran seçimlerinde meclis üyesi arkadaşlarımızla okullarda görevliydik. Bir sorun çıkmadan Darıca’da seçimleri tamamladık. CHP Meclis üyeleri olarak Darıca’nın faydasına olacak her türlü projeye destek vereceğiz.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri değerlendirildi. Mecliste son olarak Başkan Karabacak imar barışı ile ilgili Cuma günü saat 15.00 da bilgilendirme toplantısını Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde yapılacağını söyledi. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle Darıca’da yaz dolu dolu geçecek.” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Temmuz ayı olağan meclis toplantısında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir açılış konuşması yaptı. Başkan Karabacak bu yazın Darıca’da dolu dolu geçeceğini belirterek gündemi değerlendirdi. Karabacak, “24 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Darıca’mızda seviyeli ve kaliteli bir seçim gerçekleştirdik. Bir seçimi daha Darıca’da huzur içimde yapmanın sevincini yaşıyoruz.

BİNLERCE İNSAN KATILDI

Gerçekleştirdiğimiz sünnet merasimine bu sene yoğun bir katılım oldu. Darıca’mız ve ülkemizin de bir markası haline gelen 10. Şehirler ve Kültürüler Kaynaşması organizasyonumuzda Giresunlular gecesi ile başladık.  Polis kayıtlarına göre 20 bin insan katıldı. Durmak yok çalışmaya devam edeceğiz. Yapımı tamamlanan tesis ve hizmetlerimizin de açılışlarını gerçekleştireceğiz. Mahalle konaklarımızın önemli bir bölümü tamamladı. Osmangazi ve Bağlarbaşı mahalle konaklarımızın alt katları sağlık poliklinikleri olması ile ilgili görüşmelerimizi tamamladık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

DEVLETİMİZ RADİKAL KARAR ALACAKTIR

Çocuk istismarı ve çocuklarımızın korunması ile ilgili olarak aileler olarak çok üzerinde durmamız gereken bir konu. Çocuklarımız korunmasızlar. Devletimizin ve hükümetimizin de radikal kararlar alacaklardır. Şiddetle kınıyorum. Sivas Madımak Oteli’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Biz bir olduğumuz sürece bizleri ayıramazlar. Siyasi olarak farklı politikalar üretebiliriz ama ülkemizin birliği ve beraberliği için her zaman yan yana olacağız.” diye konuştu

NEFRETLE KINIYORUZ

İbrahim Karslı, “Çocuk istismarlarını nefretle kınıyoruz. Bu konuda meclisimizin ortak bir karara varmasını diliyoruz. CHP Dilovası İlçe Başkanımız Kerem Aydemir’in yeğeni hayatını kaybetti. Başkanımıza başsağlığı diliyoruz. 24 Haziran seçimlerinde meclis üyesi arkadaşlarımızla okullarda görevliydik. Bir sorun çıkmadan Darıca’da seçimleri tamamladık. CHP Meclis üyeleri olarak Darıca’nın faydasına olacak her türlü projeye destek vereceğiz.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri değerlendirildi. Mecliste son olarak Başkan Karabacak imar barışı ile ilgili Cuma günü saat 15.00 da bilgilendirme toplantısını Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde yapılacağını söyledi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.