Darıca'da yoğun sis

Darıca 28.02.2017 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da yoğun sis

Darıca'da dün akşam ve bu sabah etkili olan yoğun sis nedeniyle araçların görüş mesafeleri 10 metreye kadar düştü

Kocaeli güne yoğun sis ile uyandı. Darıca genelinde etkili olan yoğun sis nedeniyle trafikte seyir halinde olan araçların görüş mesafeleri 10 metreye kadar düştü. Sis bulutu içerisinde seyir halinde olan araçları sürücüleri, temkinli bir şekilde yollarına devam ettiler. Öte yandan, yoğun sis nedeniyle kentte küçük çaplı maddi hasarlı kazalar meydana geldi.
Darıca'da dün akşam ve bu sabah etkili olan yoğun sis nedeniyle araçların görüş mesafeleri 10 metreye kadar düştü

Kocaeli güne yoğun sis ile uyandı. Darıca genelinde etkili olan yoğun sis nedeniyle trafikte seyir halinde olan araçların görüş mesafeleri 10 metreye kadar düştü. Sis bulutu içerisinde seyir halinde olan araçları sürücüleri, temkinli bir şekilde yollarına devam ettiler.

Öte yandan, yoğun sis nedeniyle kentte küçük çaplı maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.