Darıca’dan çıkış yok!

Spor 01.03.2017 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’dan çıkış yok!

SARI YEŞİLLİLER EVİNDE OYNADIĞI SON 7 MAÇIN TAMAMINI KAZANDI

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Galip Gündopdu yönetiminde sahasında 7’de 7 yaparken rakiplerine adeta nal toplattı. İç saha avantajını çok iyi kullanan sarı yeşilliler, Pazar günü Sakaryaspor’a da aynı tarifeyi uygulamak istiyor. 3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında sahasında Sakaryaspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, iç sahadaki üstün başarısının özgüveniyle sahaya çıkacak. Ligin 8.haftasında takımın başına geçen Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde kendi sahasında çıktığı 7 maçın tamamını kazanan sarı yeşilliler, rakip ağları 17 kez sarsarken, kalesinde 5 gol gördü. TEK YENİLGİ BERGAMA’DAN Kendi sahasında tek yenilgisini ligin 3.haftasında Bergama Belediyespor’a 1-0’lık skorla alan Darıca Gençlerbirliği, o günden bu yana sahasında hiç yenilmedi. Sahasında oynadığı son iki maçı son dakika golleriyle kazanarak kritik puanlar alan sarı yeşilliler, Sakaryaspor’u da eli boş göndererek şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyor.
SARI YEŞİLLİLER EVİNDE OYNADIĞI SON 7 MAÇIN TAMAMINI KAZANDI

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Galip Gündopdu yönetiminde sahasında 7’de 7 yaparken rakiplerine adeta nal toplattı. İç saha avantajını çok iyi kullanan sarı yeşilliler, Pazar günü Sakaryaspor’a da aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında sahasında Sakaryaspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, iç sahadaki üstün başarısının özgüveniyle sahaya çıkacak. Ligin 8.haftasında takımın başına geçen Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde kendi sahasında çıktığı 7 maçın tamamını kazanan sarı yeşilliler, rakip ağları 17 kez sarsarken, kalesinde 5 gol gördü.

TEK YENİLGİ BERGAMA’DAN

Kendi sahasında tek yenilgisini ligin 3.haftasında Bergama Belediyespor’a 1-0’lık skorla alan Darıca Gençlerbirliği, o günden bu yana sahasında hiç yenilmedi. Sahasında oynadığı son iki maçı son dakika golleriyle kazanarak kritik puanlar alan sarı yeşilliler, Sakaryaspor’u da eli boş göndererek şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.