Darıca Erzincan’da altın buldu 0-0

Spor 06.12.2015 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Erzincan’da altın buldu 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, grubun namağlup ekibi 24 Erzincanspor karşısında deplasmanda golsüz berabere kalarak hanesine kritik 1 puanı yazdırdı. 3.Lig 3.Grup’ta Play Off iddiasını sürdüren Darıca G.B, ligin 18.haftasında deplasmanda karşılaştığı 24 Erzincanspor’la 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Namağlup rakibi karşısında iyi bir direnç ortaya koyan sarı yeşilli temsilcimiz özellikle maçın ilk yarısında golü bulacak pozisyonlar yakalasa da aradığı gole bir türlü ulaşamadı. , ERZİNCAN PENALTI KAÇIRDI Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekibin baskısı karşısında iyi bir direnç gösteren Darıca G.B kalesini gole kapattı. Ev sahibi ekipte Burhan, mücadelenin 65.dakikasında penaltı atışında topu dışarı gönderince temsilcimiz rahat bir nefes aldı. Maçın son bölümünde Erzincanspor’un bir topu direkten dönerken, sarı yeşilli temsilcimiz zorlu deplasmandan 1 puan alarak Bayburtspor maçı öncesinde umudunu sürdürdü.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, grubun namağlup ekibi 24 Erzincanspor karşısında deplasmanda golsüz berabere kalarak hanesine kritik 1 puanı yazdırdı.

3.Lig 3.Grup’ta Play Off iddiasını sürdüren Darıca G.B, ligin 18.haftasında deplasmanda karşılaştığı 24 Erzincanspor’la 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Namağlup rakibi karşısında iyi bir direnç ortaya koyan sarı yeşilli temsilcimiz özellikle maçın ilk yarısında golü bulacak pozisyonlar yakalasa da aradığı gole bir türlü ulaşamadı. ,

ERZİNCAN PENALTI KAÇIRDI

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekibin baskısı karşısında iyi bir direnç gösteren Darıca G.B kalesini gole kapattı. Ev sahibi ekipte Burhan, mücadelenin 65.dakikasında penaltı atışında topu dışarı gönderince temsilcimiz rahat bir nefes aldı. Maçın son bölümünde Erzincanspor’un bir topu direkten dönerken, sarı yeşilli temsilcimiz zorlu deplasmandan 1 puan alarak Bayburtspor maçı öncesinde umudunu sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.