Darıca Eskişehirliler Derneği'nde Genel Kurul Var

Darıca 16.01.2019 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Eskişehirliler Derneği'nde Genel Kurul Var

Darıca Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ceylan Kaya haftasonu dernelerinin yeni dönem yönetim kurulunu belirlemek üzere bir genel kurul gerçekleştireceklerini duyurdu. DUYURU ŞÖYLE  Derneğimizin yıllık olağan genel kurul toplantısı 20/01/2019 tarihinde  saat 13.00 da Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Yazgülü Sokak No: 13/1 Darıca Kocaeli adresindeki dernek lokalimizde yapılacaktır.   Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı yeter sayı aranmaksızın 27/01/2019 tarihinde  aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimizin hazır bulunmaları önemle ilan olunur.  Darıca Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı  Ceylan Kaya Gündem: 1 Açılış, Yoklama, 2 Divan teşkili 3 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması 4 Yönetim ve denetim kurullarının faaliyet ve hesap raporlarının okunması  5 Tahmini bütçenin görüşülmesi ve oylanması  6 Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi  7 Dilekler ve kapanış.  

Darıca Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ceylan Kaya haftasonu dernelerinin yeni dönem yönetim kurulunu belirlemek üzere bir genel kurul gerçekleştireceklerini duyurdu.

DUYURU ŞÖYLE 

Derneğimizin yıllık olağan genel kurul toplantısı 20/01/2019 tarihinde  saat 13.00 da Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Yazgülü Sokak No: 13/1 Darıca Kocaeli adresindeki dernek lokalimizde yapılacaktır. 

 Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı yeter sayı aranmaksızın 27/01/2019 tarihinde  aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimizin hazır bulunmaları önemle ilan olunur.

 Darıca Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı 

Ceylan Kaya

Gündem:

1 Açılış, Yoklama,

2 Divan teşkili

3 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

4 Yönetim ve denetim kurullarının faaliyet ve hesap raporlarının okunması 

5 Tahmini bütçenin görüşülmesi ve oylanması 

6 Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi 

7 Dilekler ve kapanış.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.