Darıca Farabi’de Yılın İlk Toplantısı Yapıldı!

Darıca 07.01.2018 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Farabi’de Yılın İlk Toplantısı Yapıldı!

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yeni yılın ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen ilk yönetim toplantısına Doç.Dr.Mustafa Güneş, başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdürü, sağlık bakım hizmetleri müdürü ve müdür yardımcıları katıldı. Toplantıda önceki gün ataması gerçekleştirilen yeni Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş bir konuşma yaptı. HASTANE SORUNALRI MASAYA YATIRILDI Yeni başhekim Doç. Dr. Güneş, çağımızda başarının anahtarı iyi bir ekip çalışmasıyla mümkündür. Bölge halkımıza en iyi hizmeti sunmak için sorunları, sıkıntıları iyi tespit edip sabırla çözmemiz gerekir.” dedi. Yeni başhekim Doç. Dr. Güneş’in konuşmasının ardından tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındı. Toplantıda yeni yılda yapılacak işler, projeler, hastane sorunları masaya yatırıldı. 
Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yeni yılın ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen ilk yönetim toplantısına Doç.Dr.Mustafa Güneş, başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdürü, sağlık bakım hizmetleri müdürü ve müdür yardımcıları katıldı. Toplantıda önceki gün ataması gerçekleştirilen yeni Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş bir konuşma yaptı.

HASTANE SORUNALRI MASAYA YATIRILDI

Yeni başhekim Doç. Dr. Güneş, çağımızda başarının anahtarı iyi bir ekip çalışmasıyla mümkündür. Bölge halkımıza en iyi hizmeti sunmak için sorunları, sıkıntıları iyi tespit edip sabırla çözmemiz gerekir.” dedi. Yeni başhekim Doç. Dr. Güneş’in konuşmasının ardından tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındı. Toplantıda yeni yılda yapılacak işler, projeler, hastane sorunları masaya yatırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.