Darıca fırsat tepti 0-1

Spor 25.02.2018 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca fırsat tepti 0-1

Lider Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puansız kapadığı haftada farkı açma şansını elinin tersiyle itti. Sarı yeşilliler kent derbisinde konuk ettiği Gölcükspor’a 1-0’lık skorla boyun eğerek, 11 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, rakiplerinin altın tepside sunduğu farkı açma şansını değerlendiremedi. 6 maçlık galibiyet serisiyle Gölcükspor’un karşısında çıkan Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri, rakibine 1-0’lık skorla teslim olarak, Yeni Orduspor ve 24 Erzincanspor’un mağlup olduğu haftada önemli bir avantajı elinden kaçırdı. DARICA YOKLADI, ATAMADI Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maçın genelinde topun hakimi olsa da istediği oyun hakimiyetini eline geçiremeyen sarı yeşilliler, 13.dakikada Berke Bıyık’la kalesinde tehlike yaşarken, başarılı eldiven karşı karşıya pozisyonda kalesinde geçit vermedi. 16.dakikada Emrullah’la kaleyi uzaktan yoklayan Darıca G.B, 21’de Alperen Doğan’la gole yaklaşırken, kaleci Sercan’ı geçemedi ve mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. GÖLCÜK’TEN DİRENÇLİ SAVUNMA Karşılaşmanın ikinci yarısında gol arayışı içinde olan sarı yeşilliler, dirençli Gölcük savunmasını aşmakta güçlük çekti. Bunaltıcı baskı kurmakta güçlük çeken sarı yeşilliler, aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın 84.dakikasında eski bir Darıca G.B’li Ahmet Kutluer’in 30 metre uzaklıktan şutu direkte patlarken, konuk ekip bu pozisyondan 1 dakika sonra golü buldu. CENK OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI Oyuna sonradan giren Cenk Cengiz, 84.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Şok gol sonrasında rakip kaleye yüklenen Darıca G.B’de Mehmet Yeniler’in 90.dakikada kafa vuruşu kalecinin bakışları arasında direkten döndü ve mücadele konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.  
Lider Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puansız kapadığı haftada farkı açma şansını elinin tersiyle itti. Sarı yeşilliler kent derbisinde konuk ettiği Gölcükspor’a 1-0’lık skorla boyun eğerek, 11 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, rakiplerinin altın tepside sunduğu farkı açma şansını değerlendiremedi. 6 maçlık galibiyet serisiyle Gölcükspor’un karşısında çıkan Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri, rakibine 1-0’lık skorla teslim olarak, Yeni Orduspor ve 24 Erzincanspor’un mağlup olduğu haftada önemli bir avantajı elinden kaçırdı.

DARICA YOKLADI, ATAMADI

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maçın genelinde topun hakimi olsa da istediği oyun hakimiyetini eline geçiremeyen sarı yeşilliler, 13.dakikada Berke Bıyık’la kalesinde tehlike yaşarken, başarılı eldiven karşı karşıya pozisyonda kalesinde geçit vermedi. 16.dakikada Emrullah’la kaleyi uzaktan yoklayan Darıca G.B, 21’de Alperen Doğan’la gole yaklaşırken, kaleci Sercan’ı geçemedi ve mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı.

GÖLCÜK’TEN DİRENÇLİ SAVUNMA

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol arayışı içinde olan sarı yeşilliler, dirençli Gölcük savunmasını aşmakta güçlük çekti. Bunaltıcı baskı kurmakta güçlük çeken sarı yeşilliler, aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın 84.dakikasında eski bir Darıca G.B’li Ahmet Kutluer’in 30 metre uzaklıktan şutu direkte patlarken, konuk ekip bu pozisyondan 1 dakika sonra golü buldu.

CENK OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Oyuna sonradan giren Cenk Cengiz, 84.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Şok gol sonrasında rakip kaleye yüklenen Darıca G.B’de Mehmet Yeniler’in 90.dakikada kafa vuruşu kalecinin bakışları arasında direkten döndü ve mücadele konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.