Darıca G.B’de geri sayım

Spor 05.07.2017 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B’de geri sayım

10 Temmuz Pazartesi günü top başı yapacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde geri sayım başladı. Yoğun ve yorucu bir hazırlık süreci geçirecek olan sarı yeşilliler, üç etap halinde hazırlanacağı yeni sezon öncesinde Kızılcahamam’da 11 günlük bir kamp süreci geçirecek.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları için gün sayıyor. 10 Temmuz Pazartesi günü saat 13.00’da kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 16.30’da 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanına start verecek. 10-19 Temmuz’da çift antrenman programlarıyla ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak olan Darıca Gençlerbirliği takımı, 20-21 Temmuz’da iki günlük izin yapacak. İKİNCİ ETAPTA VİTES ARTACAK 22 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’da yine kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 16.30’da ikinci etabın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. 1 Ağustos Salı gününe kadar yoğun ve yorucu bir antrenman periyodu geçirecek olan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, 2-3 Ağustos’ta yeniden iki günlük izne ayrılacak. KIZILCAHAMAM’DA ÜS KURACAK Üçüncü etap kamp çalışmalarını yapmak üzere 4 Ağustos’ta Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine gidecek olan Darıca G.B, Çam Otel’de 11 günlük bir kamp süreci geçirecek. 4 Ağustos Cuma günü saat 12.30’da kampta toplanacak olan sarı yeşilli kafile, saat 16.30’da kampın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Sarı yeşilliler 7-9-11 Ağustos’ta yapacağı 3 hazırlık maçıyla yeni transferleri ile ilk kez görücüye çıkacak. KAMPIN SON GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI 13 Ağutos Pazar günü kamptaki son gününde de hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı yeşilli temsilcimiz, kampı aynı gün tamamlayacak. 14-15 Ağustos’ta 2 günlük izne ayrılacak olan Darıca G.B takımı, 16 Ağustos Çarşamba günü kulüp tesislerinde toplanarak maç haftasına girecek. Sarı yeşilliler, 27 Ağustos Pazar günü, yeni sezonun ilk resmi maçına çıkacak.
10 Temmuz Pazartesi günü top başı yapacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde geri sayım başladı. Yoğun ve yorucu bir hazırlık süreci geçirecek olan sarı yeşilliler, üç etap halinde hazırlanacağı yeni sezon öncesinde Kızılcahamam’da 11 günlük bir kamp süreci geçirecek.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları için gün sayıyor. 10 Temmuz Pazartesi günü saat 13.00’da kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 16.30’da 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanına start verecek. 10-19 Temmuz’da çift antrenman programlarıyla ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak olan Darıca Gençlerbirliği takımı, 20-21 Temmuz’da iki günlük izin yapacak.

İKİNCİ ETAPTA VİTES ARTACAK

22 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’da yine kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 16.30’da ikinci etabın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. 1 Ağustos Salı gününe kadar yoğun ve yorucu bir antrenman periyodu geçirecek olan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, 2-3 Ağustos’ta yeniden iki günlük izne ayrılacak.

KIZILCAHAMAM’DA ÜS KURACAK

Üçüncü etap kamp çalışmalarını yapmak üzere 4 Ağustos’ta Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine gidecek olan Darıca G.B, Çam Otel’de 11 günlük bir kamp süreci geçirecek. 4 Ağustos Cuma günü saat 12.30’da kampta toplanacak olan sarı yeşilli kafile, saat 16.30’da kampın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Sarı yeşilliler 7-9-11 Ağustos’ta yapacağı 3 hazırlık maçıyla yeni transferleri ile ilk kez görücüye çıkacak.

KAMPIN SON GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI

13 Ağutos Pazar günü kamptaki son gününde de hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı yeşilli temsilcimiz, kampı aynı gün tamamlayacak. 14-15 Ağustos’ta 2 günlük izne ayrılacak olan Darıca G.B takımı, 16 Ağustos Çarşamba günü kulüp tesislerinde toplanarak maç haftasına girecek. Sarı yeşilliler, 27 Ağustos Pazar günü, yeni sezonun ilk resmi maçına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.