Darıca G.B'de kritik zirve!

Spor 11.12.2015 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B'de kritik zirve!

Darıca G.B'de kritik zirve!

Abdullah Örs başkanlığında sezona büyük umutlarla başlayan, ancak alınan kötü sonuçların ardından zirvenin bir hayli uzağında kalarak rotayı Play-Off’a çeviren Darıca G.B, Bayburtspor maçıyla birlikte 2015-2016 sezonunun ilk devresine nokta koyacak. Darıca G.B yönetim kurulu, Bayburtspor maçından 1 gün sonra kritik bir zirve gerçekleştirecek. Abdullah Örs başkanlığında toplanacak olan yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek olan isimleri belirleyecek. Edinilen bilgilere devre arasında 3-4 isimle yolların ayrılacağı ve 4 ya da 5 yeni transferin gerçekleştirileceği öğrenildi. 4 YA DA 5 TRANSFER OLACAK Devre arasında nokta transferler yapmayı hedefleyen sarı yeşilliler, en az 4 yeni ismi renklerine bağlayacak. 1 kaleci, 1 orta saha, 1 sol bek ve 1 ya da 2 santrafor transferleri yapmayı planlayan Darıca G.B yönetimi, transferde hata yapmak istemiyor. Sezon başında transfer edilen ve hayal kırıklığı yaratan Atilla’nın yerine yeni bir ismin transfer edileceği öğrenildi. Başaran’ın takımdan ayrılmasıyla defansın sol bek mevkisinde sıkıntıya düşen sarı yeşilliler, aynı bölgeye yeni bir ismi katacak. Forvet hattına ise 2 transfer yapmayı düşünen yönetim, orta sahaya da 1 ismi kadrosuna katacak.
Darıca G.B'de kritik zirve!

Abdullah Örs başkanlığında sezona büyük umutlarla başlayan, ancak alınan kötü sonuçların ardından zirvenin bir hayli uzağında kalarak rotayı Play-Off’a çeviren Darıca G.B, Bayburtspor maçıyla birlikte 2015-2016 sezonunun ilk devresine nokta koyacak. Darıca G.B yönetim kurulu, Bayburtspor maçından 1 gün sonra kritik bir zirve gerçekleştirecek. Abdullah Örs başkanlığında toplanacak olan yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek olan isimleri belirleyecek. Edinilen bilgilere devre arasında 3-4 isimle yolların ayrılacağı ve 4 ya da 5 yeni transferin gerçekleştirileceği öğrenildi.

4 YA DA 5 TRANSFER OLACAK

Devre arasında nokta transferler yapmayı hedefleyen sarı yeşilliler, en az 4 yeni ismi renklerine bağlayacak. 1 kaleci, 1 orta saha, 1 sol bek ve 1 ya da 2 santrafor transferleri yapmayı planlayan Darıca G.B yönetimi, transferde hata yapmak istemiyor. Sezon başında transfer edilen ve hayal kırıklığı yaratan Atilla’nın yerine yeni bir ismin transfer edileceği öğrenildi. Başaran’ın takımdan ayrılmasıyla defansın sol bek mevkisinde sıkıntıya düşen sarı yeşilliler, aynı bölgeye yeni bir ismi katacak. Forvet hattına ise 2 transfer yapmayı düşünen yönetim, orta sahaya da 1 ismi kadrosuna katacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.