Darıca G.B’de şok sakatlık!

Spor 17.08.2018 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B’de şok sakatlık!

Darıca Gençlerbirliği’nde şok sakatlık. Sarı yeşilli temsilcimizde takım kaptanı Uğur Daşdemir’in sol diz bağlarında esneme olduğu ve en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Dün Sportif Direktör İlter Kasap ile birlikte Ankara’ya giderek Osmanlıspor Kulüp Doktoru Savaş Kudaş tarafından tedavi edilen Uğur yapılan tetkikler sonucunda  iğne tedavisi yapıldığı ve bağlarında yırtık olmadığı öğrenildi. Uğur Daşdemir dün akşam saatlerinde takımının Afyon kampına katıldı. ÖNCE SALİH ŞİMDİ DE UĞUR Uğur Daşdemir’den gelen sakatlık haberiyle sarsılan Darıca G.B, sağ beksiz kaldı. Geçtiğimiz günlerde sakatlık geçirerek uzun süredir takımdan uzak kalan Salih Seyis’in ardından Uğur’un sakatlanması moralleri bozdu. İki sağ bek oyuncusunun da sakat olması nedeniyle dün oynanan Pazarspor maçında Adem Aydın sağ bekte görev yaptı.  

Darıca Gençlerbirliği’nde şok sakatlık. Sarı yeşilli temsilcimizde takım kaptanı Uğur Daşdemir’in sol diz bağlarında esneme olduğu ve en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Dün Sportif Direktör İlter Kasap ile birlikte Ankara’ya giderek Osmanlıspor Kulüp Doktoru Savaş Kudaş tarafından tedavi edilen Uğur yapılan tetkikler sonucunda  iğne tedavisi yapıldığı ve bağlarında yırtık olmadığı öğrenildi. Uğur Daşdemir dün akşam saatlerinde takımının Afyon kampına katıldı.

ÖNCE SALİH ŞİMDİ DE UĞUR

Uğur Daşdemir’den gelen sakatlık haberiyle sarsılan Darıca G.B, sağ beksiz kaldı. Geçtiğimiz günlerde sakatlık geçirerek uzun süredir takımdan uzak kalan Salih Seyis’in ardından Uğur’un sakatlanması moralleri bozdu. İki sağ bek oyuncusunun da sakat olması nedeniyle dün oynanan Pazarspor maçında Adem Aydın sağ bekte görev yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.