Darıca G.B’de tatlı kriz

Spor 27.01.2016 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B’de tatlı kriz

ALTERNATİFLİ KADRO, RAMAZAN HOCA’NIN KAFASINI KARIŞTIRIYOR

Yeni transferlerin hazır hale gelmesi, kırmızı kart cezası biten futbolcuların takıma Beylerbeyispor maçıyla birlikte dönecek olması Darıca G.B’de forma rekabetini beraberinde getiriyor. Kafasındaki ilk 11’i şekillendirmeye çalışan teknik patron Ramazan Silin, geniş ve alternatifli kadroda tatlı bir kadro krizi yaşıyor. 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 23.haftasında sahasında ağırlayacağı Beylerbeyispor karşılaşmasının ‘Mutlak 3 puan’ parolasıyla sürdürüyor. Niğde deplasmanından aldığı 3 puanla bir anda dikkatleri üzerine çeken ve yarıştan vazgeçmeyeceğinin sinyallerini veren Darıca G.B, Niğde’den alınan 3 puanı Beylerbeyispor maçında taçlandırmak istiyor. 7 puanlık dezavantajı sebebiyle özellikle iç sahada oynayacağı maçlarda ‘0’ kredi ile sahaya çıkacak olan sarı yeşilliler, ligin flaş takımlarından Beylerbeyispor’u eli boş göndermek istiyor. FORMA ASLANIN AĞZINDA Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı almak isteyen sarı yeşilli futbolcularda bir yandan da kıyasıya bir forma rekabeti yaşanıyor. Özel program uygulanan yeni transferlerin hazır hale gelmesi sonrası, kart cezalıların da takıma dönecek olması tatlı bir rekabeti beraberinde getiriyor. Hemen hemen her mevkiide kaliteli alternatif isimlerin olması Teknik Direktör Ramazan Silin’i de düşündürüyor. ‘’Kim çalışırsa o formayı alacak’’ diyen Silin, formanın aslanın ağzında olduğunu açıkça vurguluyor.
ALTERNATİFLİ KADRO, RAMAZAN HOCA’NIN KAFASINI KARIŞTIRIYOR

Yeni transferlerin hazır hale gelmesi, kırmızı kart cezası biten futbolcuların takıma Beylerbeyispor maçıyla birlikte dönecek olması Darıca G.B’de forma rekabetini beraberinde getiriyor. Kafasındaki ilk 11’i şekillendirmeye çalışan teknik patron Ramazan Silin, geniş ve alternatifli kadroda tatlı bir kadro krizi yaşıyor.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 23.haftasında sahasında ağırlayacağı Beylerbeyispor karşılaşmasının ‘Mutlak 3 puan’ parolasıyla sürdürüyor. Niğde deplasmanından aldığı 3 puanla bir anda dikkatleri üzerine çeken ve yarıştan vazgeçmeyeceğinin sinyallerini veren Darıca G.B, Niğde’den alınan 3 puanı Beylerbeyispor maçında taçlandırmak istiyor. 7 puanlık dezavantajı sebebiyle özellikle iç sahada oynayacağı maçlarda ‘0’ kredi ile sahaya çıkacak olan sarı yeşilliler, ligin flaş takımlarından Beylerbeyispor’u eli boş göndermek istiyor.

FORMA ASLANIN AĞZINDA

Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı almak isteyen sarı yeşilli futbolcularda bir yandan da kıyasıya bir forma rekabeti yaşanıyor. Özel program uygulanan yeni transferlerin hazır hale gelmesi sonrası, kart cezalıların da takıma dönecek olması tatlı bir rekabeti beraberinde getiriyor. Hemen hemen her mevkiide kaliteli alternatif isimlerin olması Teknik Direktör Ramazan Silin’i de düşündürüyor. ‘’Kim çalışırsa o formayı alacak’’ diyen Silin, formanın aslanın ağzında olduğunu açıkça vurguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.