Darıca G.B Denizli’yi devirdi

Spor 29.12.2015 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B Denizli’yi devirdi

Darıca G.B Denizli’yi devirdi

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca G.B, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Denizli BBSK’yi 3-1 mağlup etti. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Hayrullah(2) ve Tuncay kaydetti. Daha önce oynanan Gölbaşıspor maçında olduğu gibi Denizli ekibi karşısında da ayağa pas sistemine dayalı oyunuyla beğeni toplayan Darıca G.B takımı, iyi gidişatını skorlara da yansıtarak taraftarlarına umut verdi. HAYRULLAH PARLIYOR Kampın çalışkan isimlerinden Hayrullah Bilazer’e Denizli BBSK karşısında sağ kanatta şans veren Ramazan Silin, iki gol atan futbolcusunu kutlarken, deneyimli teknik adam futbolcularına hazırlık maçlarında farklı bölgelerde görev vererek oyuncularının yeteneklerini farklı mevkiilerde görmeye çalışıyor.
Darıca G.B Denizli’yi devirdi

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca G.B, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Denizli BBSK’yi 3-1 mağlup etti. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Hayrullah(2) ve Tuncay kaydetti. Daha önce oynanan Gölbaşıspor maçında olduğu gibi Denizli ekibi karşısında da ayağa pas sistemine dayalı oyunuyla beğeni toplayan Darıca G.B takımı, iyi gidişatını skorlara da yansıtarak taraftarlarına umut verdi.

HAYRULLAH PARLIYOR

Kampın çalışkan isimlerinden Hayrullah Bilazer’e Denizli BBSK karşısında sağ kanatta şans veren Ramazan Silin, iki gol atan futbolcusunu kutlarken, deneyimli teknik adam futbolcularına hazırlık maçlarında farklı bölgelerde görev vererek oyuncularının yeteneklerini farklı mevkiilerde görmeye çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.