Darıca G.B sahaya iniyor!

Spor 16.07.2018 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B sahaya iniyor!

2.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA G.B, 2018-2019 SEZONUNUN HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR

Yeni sezonda 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, bugün saat 17.30’da topbaşı yapacak. Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde 2018-2019 sezonunun ilk çalışmasına start verecek olan sarı yeşilliler, yeni transferleriyle ilk kez yeşil zemine ayak basacak. 3.Lig’deki makus talihine son vererek 10 yıl aradan sonra 2.Lig’e yükselen Darıca Gençlerbirliği, 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına bugün start verecek. Saat 14.00’da kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 17.00’da yapılacak olan kurban kesiminin ardından saat 17.30’da topbaşı yapacak. Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını yapacak olan sarı yeşilliler, 20 kişilik futbolcu kadrosuyla çalışmalarına start verecek. İLK GÜN DÜŞÜK TEMPOLU İDMAN İlk günkü çalışmayı düşük tempoda tutacak olan Darıca G.B teknik heyeti, 2 kez yapılacak olan 15’şer dakikalık koşunun ardından antrenmanı bitirecek. Yarından itibaren çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek olan sarı yeşilliler, yoğun ve yorucu bir sürece girecek. 2 Ağustos Perşembe gününe kadar kendi tesislerinde ilk etap çalışmalarını sürdürecek olan Darıca G.B, 3 günlük izin sonrasında 6 Ağustos Pazartesi günü ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Bolu Abant’ta toplanacak.
2.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA G.B, 2018-2019 SEZONUNUN HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR

Yeni sezonda 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, bugün saat 17.30’da topbaşı yapacak. Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde 2018-2019 sezonunun ilk çalışmasına start verecek olan sarı yeşilliler, yeni transferleriyle ilk kez yeşil zemine ayak basacak.

3.Lig’deki makus talihine son vererek 10 yıl aradan sonra 2.Lig’e yükselen Darıca Gençlerbirliği, 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına bugün start verecek. Saat 14.00’da kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 17.00’da yapılacak olan kurban kesiminin ardından saat 17.30’da topbaşı yapacak. Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını yapacak olan sarı yeşilliler, 20 kişilik futbolcu kadrosuyla çalışmalarına start verecek.

İLK GÜN DÜŞÜK TEMPOLU İDMAN

İlk günkü çalışmayı düşük tempoda tutacak olan Darıca G.B teknik heyeti, 2 kez yapılacak olan 15’şer dakikalık koşunun ardından antrenmanı bitirecek. Yarından itibaren çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek olan sarı yeşilliler, yoğun ve yorucu bir sürece girecek. 2 Ağustos Perşembe gününe kadar kendi tesislerinde ilk etap çalışmalarını sürdürecek olan Darıca G.B, 3 günlük izin sonrasında 6 Ağustos Pazartesi günü ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Bolu Abant’ta toplanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.