Darıca G.B’nin rakibinde deprem!

Spor 20.10.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B’nin rakibinde deprem!

29 Ekim’de deplasmanda temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’ye konuk olacak olan Misli.com 3.Lig 2.Grup ekiplerinden İskenderun FK’da Ali Beykoz depremi yaşandı. Sezon başında İskenderun temsilcisinin başına geçen deneyimli teknik direktör, kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını açıkladı. İŞTE ALİ BEYKOZ’UN AÇIKLAMASI: Sezon başı anlaştığım İskenderunspor FK ile yolumu ayırma kararını Cuma günü aldım, Levent Abinin ısrarı ile son Nazilli maçına sonuç ne olursa olsun son kere çıkım. süreçte içerde covid’den dolayı oynayamadığımız 1 maçımızın eksik olan Ağrıspor maçını kazandığımız takdirde liderin 1 puan gerisinde 2. Sırada olacağız, şu anda da çok iyi durumdayız. 30 kişilik kadromda ne sakat ne cezalı var, umuyorum ve inanıyorum ki bu karakterli futbolcular takımı zirveye taşıyacaklardır. Bilmenizi isterim ki bu ayrılma kararı tamamen kendi tasarrufumdur. Yarında şartlarla fesih yapacağız. Kalan maçlarında İskenderunspor FK’ya gönlümden başarılar diliyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim.

29 Ekim’de deplasmanda temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’ye konuk olacak olan Misli.com 3.Lig 2.Grup ekiplerinden İskenderun FK’da Ali Beykoz depremi yaşandı. Sezon başında İskenderun temsilcisinin başına geçen deneyimli teknik direktör, kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını açıkladı.

İŞTE ALİ BEYKOZ’UN AÇIKLAMASI:

Sezon başı anlaştığım İskenderunspor FK ile yolumu ayırma kararını Cuma günü aldım, Levent Abinin ısrarı ile son Nazilli maçına sonuç ne olursa olsun son kere çıkım. süreçte içerde covid’den dolayı oynayamadığımız 1 maçımızın eksik olan Ağrıspor maçını kazandığımız takdirde liderin 1 puan gerisinde 2. Sırada olacağız, şu anda da çok iyi durumdayız. 30 kişilik kadromda ne sakat ne cezalı var, umuyorum ve inanıyorum ki bu karakterli futbolcular takımı zirveye taşıyacaklardır. Bilmenizi isterim ki bu ayrılma kararı tamamen kendi tasarrufumdur. Yarında şartlarla fesih yapacağız. Kalan maçlarında İskenderunspor FK’ya gönlümden başarılar diliyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.