Darıca için hizmet zamanı!

Darıca 02.05.2019 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca için hizmet zamanı!

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek tebrik etti.  Kıyasıya bir seçim sürecinin yaşandığı, artık seçim atmosferinden çıkarak normalleşmeye doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. Önceki gün CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün Başkan Bıyık’ı ziyaret ederek tebrik etmeleri ve projelerini paylaşmaları Darıca için normalleşmenin ilk adımıydı. CHP’nin ardından Saadet Partililer de Bıyık’ı ziyaret ederek tebrik etti. DARICA İÇİN HİZMET ZAMANI 31 Mart Yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adayı olan Selim Çetinkaya, İlçe Başkanı Ebubekir Akyüz, geçmiş dönem Darıca Meclis Üyesi Celil Akbulut nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Muzaffer Bıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, seçim sürecinin geride kaldığını el birliğiyle Darıca için hizmet üreteceklerini söyledi. Saadet Partisi heyeti de tartışmaların seçimle beraber sona erdiğini ifade ederek, 5 yıllık hizmet süresinde Darıca’ya katkı sağlamak için üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.    

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek tebrik etti.  Kıyasıya bir seçim sürecinin yaşandığı, artık seçim atmosferinden çıkarak normalleşmeye doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. Önceki gün CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün Başkan Bıyık’ı ziyaret ederek tebrik etmeleri ve projelerini paylaşmaları Darıca için normalleşmenin ilk adımıydı. CHP’nin ardından Saadet Partililer de Bıyık’ı ziyaret ederek tebrik etti.

DARICA İÇİN HİZMET ZAMANI

31 Mart Yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adayı olan Selim Çetinkaya, İlçe Başkanı Ebubekir Akyüz, geçmiş dönem Darıca Meclis Üyesi Celil Akbulut nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Muzaffer Bıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, seçim sürecinin geride kaldığını el birliğiyle Darıca için hizmet üreteceklerini söyledi. Saadet Partisi heyeti de tartışmaların seçimle beraber sona erdiğini ifade ederek, 5 yıllık hizmet süresinde Darıca’ya katkı sağlamak için üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.