Darıca koronadan bi haber

Darıca 15.06.2020 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca koronadan bi haber

Korana virüste tehlike tam geçmemişken, hijyen kurallarına uygun bir sahil olmayan Darıca Millet Bahçesinde denize girenleri görenler ‘pes artık’ dedi. Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan normalleşme sürecinde Darıcalılar millet bahçesine koştu. Hafta sonu sosyal tesisler ve millet bahçesindeki yoğunluk ikinci dalga riskini akıllara getirdi. Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda bulunan kumsalda kendilerini denize atan vatandaşları görenler ‘Pes artık’ dedi. Henüz büyükşehir tarafından herhangi bir önlem alınmayan, cankurtaranın bulunmadığı sahilde denize girenler korona virüsü unutmuş gibi… Hava sıcaklığını fırsat bilen, maskesiz sahilde güneşlenen, sosyal mesafesiz denize giren Darıcalıları denetleyen bir güvenlik memurunun olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Korana virüste tehlike tam geçmemişken, hijyen kurallarına uygun bir sahil olmayan Darıca Millet Bahçesinde denize girenleri görenler ‘pes artık’ dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan normalleşme sürecinde Darıcalılar millet bahçesine koştu. Hafta sonu sosyal tesisler ve millet bahçesindeki yoğunluk ikinci dalga riskini akıllara getirdi. Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda bulunan kumsalda kendilerini denize atan vatandaşları görenler ‘Pes artık’ dedi. Henüz büyükşehir tarafından herhangi bir önlem alınmayan, cankurtaranın bulunmadığı sahilde denize girenler korona virüsü unutmuş gibi… Hava sıcaklığını fırsat bilen, maskesiz sahilde güneşlenen, sosyal mesafesiz denize giren Darıcalıları denetleyen bir güvenlik memurunun olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.