Darıca kupa zaferine hazır!

Spor 31.10.2018 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca kupa zaferine hazır!

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu yönetiminde iyi bir ivme yakalayan Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında bugün sahasında K.Karabükspor’u ağırlayacak. Kupada tur vizesi arayan sarı yeşilliler, saat 14.00’da başlayacak olan maçta taraftarlarının desteğini bekliyor. Ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkararak çıkışa geçen 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gözünü kupaya dikti. Sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında bugün sahasında 1.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Kupaya 3.turda katılan ve İnegölspor’u evinde 2-1 yenerek adını bir üst tura yazdıran Darıca G.B, 3.turda Körfezspor’u 3-0’lık skorla eleyen Karabükspor karşısında tur vizesi arayacak. KARABÜKSPOR SIKINTILI Transfer tahtasını açamayarak ligde sıkıntılı günler geçiren Karadeniz temsilcisi karşısında kazanarak yükselen form grafiğini bu maçta da sürdürmek isteyen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, kupada hem prestij hem de ekonomik olarak hatrı sayılır bir gelir elde etme adına zafere uzanmak istiyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi Ankara bölgesi A klasman hakemlerinden Kadir Sağlam yönetecek.

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu yönetiminde iyi bir ivme yakalayan Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında bugün sahasında K.Karabükspor’u ağırlayacak. Kupada tur vizesi arayan sarı yeşilliler, saat 14.00’da başlayacak olan maçta taraftarlarının desteğini bekliyor.

Ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkararak çıkışa geçen 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gözünü kupaya dikti. Sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında bugün sahasında 1.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Kupaya 3.turda katılan ve İnegölspor’u evinde 2-1 yenerek adını bir üst tura yazdıran Darıca G.B, 3.turda Körfezspor’u 3-0’lık skorla eleyen Karabükspor karşısında tur vizesi arayacak.

KARABÜKSPOR SIKINTILI

Transfer tahtasını açamayarak ligde sıkıntılı günler geçiren Karadeniz temsilcisi karşısında kazanarak yükselen form grafiğini bu maçta da sürdürmek isteyen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, kupada hem prestij hem de ekonomik olarak hatrı sayılır bir gelir elde etme adına zafere uzanmak istiyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Mücadeleyi Ankara bölgesi A klasman hakemlerinden Kadir Sağlam yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.