Darıca maçı seyircisiz oynanacak!

Spor 01.03.2019 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca maçı seyircisiz oynanacak!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne geçen hafta oynanan Sivas Belediyespor maçında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 1 maç kendi evinde seyircisiz oynama cezası verdi. Bu eylemin aynı sezon içerisinde 5’nci kez tekrarlanmasından dolayı sahası kapanan Darıca G.B’ye 3 Bin TL de para cezası verildi. Darıca G.B seyircisiz oynama cezasını, 6 Mart Çarşamba günü sahasında Kırklarelispor ile oynayacağı maçta çekecek. BU SEZON İKİNCİ KEZ SEYİRCİSİZ OYNAYACAĞIZ Öte yandan Darıca G.B bu sezon ikinci kez seyircisinden yoksun kalacak. Geçen sezonun son haftasında Muğlaspor ile oynanan şampiyonluk maçında seyircisiz oynama cezası alan ve cezası bu sezona sarkan sarı yeşilliler, sezonun ilk haftasında Tokatspor ile oynadığı mücadeleyi boş tribünler önünde oynamıştı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne geçen hafta oynanan Sivas Belediyespor maçında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 1 maç kendi evinde seyircisiz oynama cezası verdi. Bu eylemin aynı sezon içerisinde 5’nci kez tekrarlanmasından dolayı sahası kapanan Darıca G.B’ye 3 Bin TL de para cezası verildi. Darıca G.B seyircisiz oynama cezasını, 6 Mart Çarşamba günü sahasında Kırklarelispor ile oynayacağı maçta çekecek.

BU SEZON İKİNCİ KEZ SEYİRCİSİZ OYNAYACAĞIZ

Öte yandan Darıca G.B bu sezon ikinci kez seyircisinden yoksun kalacak. Geçen sezonun son haftasında Muğlaspor ile oynanan şampiyonluk maçında seyircisiz oynama cezası alan ve cezası bu sezona sarkan sarı yeşilliler, sezonun ilk haftasında Tokatspor ile oynadığı mücadeleyi boş tribünler önünde oynamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.