Darıca MHP Toplandı!

Darıca 05.10.2016 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca MHP Toplandı!

Darıca MHP İlçe Teşkilatı Başkan Adem Emre Aygün nezaretinde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Darıca MHP İlçe Teşkilatı'nın bu hafta yapılan toplantısı Erkan Azeri'nin de katılımı ile gerçekleşti. MHP'de neredeyse görev almadığı birim kalmayan Erkan Azeri bir dönem Darıca MHP İlçe Başkanlığı görevinde de bulundu. Kocaeli MHP İl Yönetim Kurulu'nda yer alan, Ülkü Ocakları Genel başkan Yardımcılığı görevi de yapan Azeri'nin mevcut ilçe başkanı Aygün ile olan dostluğunu hem bölgede hem de camia içinde bilmeyen yoktur. Erkan Azeri ilçe başkanlığı döneminde birlikte yol yürüdüğü partili arkadaşları, Ülkü Ocakları başkanı ve dostları ile bir arada olmasından yaşadığı keyfi sosyal medya kişisel sayfasından da bir paylaşımla dile getirdi. Azeri paylaşımında, "Darıca İlçe teşkilatımızda olağan yönetim kurulu toplantısına katıldık. İlçe Başkanımız, Ocak Başkanımız, Meclis üyemiz ve arkadaşlarımızla istişare mükemmeldi."sözlerine yer verdi.
Darıca MHP İlçe Teşkilatı Başkan Adem Emre Aygün nezaretinde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Darıca MHP İlçe Teşkilatı'nın bu hafta yapılan toplantısı Erkan Azeri'nin de katılımı ile gerçekleşti. MHP'de neredeyse görev almadığı birim kalmayan Erkan Azeri bir dönem Darıca MHP İlçe Başkanlığı görevinde de bulundu. Kocaeli MHP İl Yönetim Kurulu'nda yer alan, Ülkü Ocakları Genel başkan Yardımcılığı görevi de yapan Azeri'nin mevcut ilçe başkanı Aygün ile olan dostluğunu hem bölgede hem de camia içinde bilmeyen yoktur. Erkan Azeri ilçe başkanlığı döneminde birlikte yol yürüdüğü partili arkadaşları, Ülkü Ocakları başkanı ve dostları ile bir arada olmasından yaşadığı keyfi sosyal medya kişisel sayfasından da bir paylaşımla dile getirdi.

Azeri paylaşımında, "Darıca İlçe teşkilatımızda olağan yönetim kurulu toplantısına katıldık. İlçe Başkanımız, Ocak Başkanımız, Meclis üyemiz ve arkadaşlarımızla istişare mükemmeldi."sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.