GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’nın eski kaymakamı yeni görevine başladı

Darıca 13.08.2020 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın eski kaymakamı yeni görevine başladı

İçişleri Bakanlığının son yayımlanan kararnamesiyle, Darıca İlçe Kaymakamlığı görevinden Aliağa Kaymakamlığı’na atanan Ömer Karaman, İzmir’de görevine başladı. 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aliağa Kaymakamlığı’na atanan Kocaeli Darıca Kaymakamı Ömer Karaman göreve başladı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Kaymakam Karaman, makamında yaptığı açıklamada “Biz vatandaşa hizmet için buraya geldik” dedi.   VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARIZ Aliağa’nın Türkiye ekonomisinin nabzının attığı önemli bir ilçe olduğu belirten Kaymakam Karaman, “Buraya atandık ve birlikte çalışacağız. Benim çalışma prensibimde birlikte çalışmak vardır. Bütün daire amirlerimizle koordineli güzel bir harmoni yaratabilirsek bu ilçe için faydalıdır diye düşünüyorum. Benim için devlet kişiyle değil işiyle uğraşır. Halka hizmeti hakka hizmet olarak gören, dua almak için hizmet yapan bir hizmet anlayışım var. Kapımızdan şimdiye kadar geri dönen olmadı. Bütün daire amirlerimizden bunu bekliyorum.” diye konuştu.     ZABITA’DAN AFİŞ, MASKE VE KİTAPÇIK DAĞITIMI Aliağa’daki Pandemi süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Karaman, “İlçe boyutunda denetimleri bizzat kendimiz katılarak yapacağız. Ülkemizin bu Covid denilen bu salgından bir an önce kurtulmasını ümit ediyorum” diye konuştu. Kaymakam Ömer Karaman, beraberindeki heyetle birlikte tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması konusunda denetimler gerçekleştirdi. Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nun katılımıyla Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekipleri Covid-19 denetimi gerçekleştirildi. Denetimler sırasında Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından maske, bilgilendirme kitapçığı ve korona virüs riskine karşı 14 kuralın yer aldığı afiş dağıtımı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının son yayımlanan kararnamesiyle, Darıca İlçe Kaymakamlığı görevinden Aliağa Kaymakamlığı’na atanan Ömer Karaman, İzmir’de görevine başladı. 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aliağa Kaymakamlığı’na atanan Kocaeli Darıca Kaymakamı Ömer Karaman göreve başladı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Kaymakam Karaman, makamında yaptığı açıklamada “Biz vatandaşa hizmet için buraya geldik” dedi.

 

VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARIZ

Aliağa’nın Türkiye ekonomisinin nabzının attığı önemli bir ilçe olduğu belirten Kaymakam Karaman, “Buraya atandık ve birlikte çalışacağız. Benim çalışma prensibimde birlikte çalışmak vardır. Bütün daire amirlerimizle koordineli güzel bir harmoni yaratabilirsek bu ilçe için faydalıdır diye düşünüyorum. Benim için devlet kişiyle değil işiyle uğraşır. Halka hizmeti hakka hizmet olarak gören, dua almak için hizmet yapan bir hizmet anlayışım var. Kapımızdan şimdiye kadar geri dönen olmadı. Bütün daire amirlerimizden bunu bekliyorum.” diye konuştu.

 

 

ZABITA’DAN AFİŞ, MASKE VE KİTAPÇIK DAĞITIMI

Aliağa’daki Pandemi süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Karaman, “İlçe boyutunda denetimleri bizzat kendimiz katılarak yapacağız. Ülkemizin bu Covid denilen bu salgından bir an önce kurtulmasını ümit ediyorum” diye konuştu. Kaymakam Ömer Karaman, beraberindeki heyetle birlikte tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması konusunda denetimler gerçekleştirdi. Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nun katılımıyla Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekipleri Covid-19 denetimi gerçekleştirildi. Denetimler sırasında Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından maske, bilgilendirme kitapçığı ve korona virüs riskine karşı 14 kuralın yer aldığı afiş dağıtımı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.