Darıca'nın golcüleri iş başında

Spor 04.11.2015 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'nın golcüleri iş başında

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, erteleme maçında karşı karşıya geldiği rakibi Dardanelspor’u Emre ve İbrahim’in golleriyle 2-0 yenerek 3 hafta aranın ardından 3 puana uzandı. Ramazan Silin yönetiminde ilk galibiyetini alan sarı yeşilliler, kritik bir 3 puanı hanesine yazdırarak Pazar günü sahasında konuk edeceği B.Petrolspor maçı öncesinde moral depoladı.

Ankara’da yaşanan terör olayları sebebiyle ertelenen ve dün oynanan Darıca G.B-Dardanelspor maçı dün oynandı. Maçın hafta içi olması hem de takımın kötü bir grafik çizmesi sebebiyle tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı. Karşılaşmayı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve yönetim kurulu üyeleri ile Çayırovaspor TeknikDirektörü Eyüp Tutçuoğlu da tribünden takip etti. HIRSLI MÜCADELE 3 PUANI GETİRDİ Sezon başından bu yana aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Darıca G.B, Dardanelspor karşısında hem kazandı hem de taraftarlarının gönlünü aldı. Maç boyunca çok iyi mücadele eden sarı yeşilli futbolcular, iyi mücadelelerinin karşılığını aldılar. Takım olarak diri bir görüntü veren Darıca G.B, ligte oynadığı son 6 maçta 15 puan toplayan Çanakkale ekibini Darıca’dan eli boş gönderdi. GOL ÇOK GECİKTİ Karşılaşmanın ilk yarısında dengeli bir oyun olsa da pozisyonları giren ve rakibe zor anlar yaşatan taraf temsilcimiz Darıca G.B oldu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, şanssızlığını kıramayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da üstün oynayan Darıca G.B rakip kalede baskın oynadığı dakikalarda yine aradığı golü bulamadı. GOLCÜLERİMİZ SAHNEYE ÇIKTI Maçın dengelendiği hatta oyunun rakip takıma döndüğü dakikalarda sahneye çıkan İbrahim Yılmaz rakip kalecinin de hatasıyla fırsatçılığını konuşturdu ve maçın kilidini açan isim oldu. Karşılaşmanın 90+5’nci dakikasında hızlı geliştirdiğimiz atakta Nurullah’ın ara pasında topla buluşan Emre Aktaş, klasına yakışır bir vuruşla topu kalecinin üzerinden aşırttı ve maçın skorunu tayin eden golü attı. 2-0
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, erteleme maçında karşı karşıya geldiği rakibi Dardanelspor’u Emre ve İbrahim’in golleriyle 2-0 yenerek 3 hafta aranın ardından 3 puana uzandı. Ramazan Silin yönetiminde ilk galibiyetini alan sarı yeşilliler, kritik bir 3 puanı hanesine yazdırarak Pazar günü sahasında konuk edeceği B.Petrolspor maçı öncesinde moral depoladı.

Ankara’da yaşanan terör olayları sebebiyle ertelenen ve dün oynanan Darıca G.B-Dardanelspor maçı dün oynandı. Maçın hafta içi olması hem de takımın kötü bir grafik çizmesi sebebiyle tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı. Karşılaşmayı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve yönetim kurulu üyeleri ile Çayırovaspor TeknikDirektörü Eyüp Tutçuoğlu da tribünden takip etti.

HIRSLI MÜCADELE 3 PUANI GETİRDİ

Sezon başından bu yana aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Darıca G.B, Dardanelspor karşısında hem kazandı hem de taraftarlarının gönlünü aldı. Maç boyunca çok iyi mücadele eden sarı yeşilli futbolcular, iyi mücadelelerinin karşılığını aldılar. Takım olarak diri bir görüntü veren Darıca G.B, ligte oynadığı son 6 maçta 15 puan toplayan Çanakkale ekibini Darıca’dan eli boş gönderdi.

GOL ÇOK GECİKTİ

Karşılaşmanın ilk yarısında dengeli bir oyun olsa da pozisyonları giren ve rakibe zor anlar yaşatan taraf temsilcimiz Darıca G.B oldu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler, şanssızlığını kıramayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da üstün oynayan Darıca G.B rakip kalede baskın oynadığı dakikalarda yine aradığı golü bulamadı.

GOLCÜLERİMİZ SAHNEYE ÇIKTI

Maçın dengelendiği hatta oyunun rakip takıma döndüğü dakikalarda sahneye çıkan İbrahim Yılmaz rakip kalecinin de hatasıyla fırsatçılığını konuşturdu ve maçın kilidini açan isim oldu. Karşılaşmanın 90+5’nci dakikasında hızlı geliştirdiğimiz atakta Nurullah’ın ara pasında topla buluşan Emre Aktaş, klasına yakışır bir vuruşla topu kalecinin üzerinden aşırttı ve maçın skorunu tayin eden golü attı. 2-0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.