‘’Darıca’nın gücünü Türkiye görecek’’

Spor 25.11.2016 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Darıca’nın gücünü Türkiye görecek’’

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vual, ligde şampiyon olup kupada da en az 7 puan toplayacaklarını söyleyerek, ‘’Darıca’mızın tüm Türkiye görecek. Ligde ve kupada ses getirmeye devam edeceğiz’’dedi. Darıca Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, iddialı açıklamalarda bulundu. Ligde kesinlikle Play-Off oynamayı düşünmediklerinin altını çizen Vural, ligi lider olarak tamamlayıp şampiyon olacaklarınmı söyledi. Diyarbekirspor deplasmanında alınan 3-0’lık yenilginin faturasını hakeme kesen Vural, maçın hakeminin taktir haklarının tamamını ev sahibinden yana kullandığını söyledi. Başarılı yönetici Tarsus İ.Y maçının önemine vurgu yaparak, ‘’Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok’’dedi. ‘’EN AZ 7 PUAN TOPLARIZ’’ Ziraat Türkiye Kupası grup ilk maçında Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Mücahid Vural, futbol severlere iyi bir maç izlettirmek istediklerini söyledi. Kupada en az 7 puan toplayabileceklerini söyleyen Vural, ‘’Darıca’da oynayacağımız Boluspor ve Kayserispor maçlarını kazanacağımızı düşünüyorum. Dışarıdan en kötü 1 puan alıp grubu 7 puanla tamamlayacağımızı tahmin ediyorum. Darıca G.B’nin gücünü Türkiye görecek’’dedi.

Darıca G.B Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vual, ligde şampiyon olup kupada da en az 7 puan toplayacaklarını söyleyerek, ‘’Darıca’mızın tüm Türkiye görecek. Ligde ve kupada ses getirmeye devam edeceğiz’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Mücahid Vural, iddialı açıklamalarda bulundu. Ligde kesinlikle Play-Off oynamayı düşünmediklerinin altını çizen Vural, ligi lider olarak tamamlayıp şampiyon olacaklarınmı söyledi. Diyarbekirspor deplasmanında alınan 3-0’lık yenilginin faturasını hakeme kesen Vural, maçın hakeminin taktir haklarının tamamını ev sahibinden yana kullandığını söyledi. Başarılı yönetici Tarsus İ.Y maçının önemine vurgu yaparak, ‘’Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok’’dedi.

‘’EN AZ 7 PUAN TOPLARIZ’’

Ziraat Türkiye Kupası grup ilk maçında Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Mücahid Vural, futbol severlere iyi bir maç izlettirmek istediklerini söyledi. Kupada en az 7 puan toplayabileceklerini söyleyen Vural, ‘’Darıca’da oynayacağımız Boluspor ve Kayserispor maçlarını kazanacağımızı düşünüyorum. Dışarıdan en kötü 1 puan alıp grubu 7 puanla tamamlayacağımızı tahmin ediyorum. Darıca G.B’nin gücünü Türkiye görecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.