Darıca'nın umutlarını bitiren hakem yine geliyor

Spor 13.10.2016 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'nın umutlarını bitiren hakem yine geliyor

Darıca'nın umutlarını bitiren hakem yine geliyor

Darıca Gençlerbirliği’nin Pazar günü sahasında Payasspor ile oynayacağı 7’inci hafta karşılaşmasına İzmir bölgesinden ulusal hakem Özgür Sepin atandı. Bu sezon sadece 1 maç yöneten Özgür Sepin, daha önce iki kez Darıca G.B maçlarında görev yaptı. 2014-15 sezonunda Darıca’nın kendi sahasında Batman Petrol’u 2-1 yendiği maçı yöneten Sepin başarılı bir yönetim göstermişti. DİREKT KIRMIZI VE PENALTI VERMİŞTİ Geçen sezonun 37’nci haftasında Darıca’nın sahasında 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalan İzmirli hakem, o mücadelede temsilcimizden Gökhan Şahin’e direkt kırmızı kart çıkararak konuk ekip lehine penaltı vermişti. Darıca’nın Erzincanspor karşısında aldığı 1-1’lik beraberlik, Play-Off umutlarımızın da matematiksel olarak son olduğu maç olarak kayıtlara geçmişti. 3’ncü kez sarı yeşilli temsilcimizin maçında düdük çalacak olan Sepin’in yardımcılıklarını Faik Polat ve Ulaş Aksoy yapacak.
Darıca'nın umutlarını bitiren hakem yine geliyor

Darıca Gençlerbirliği’nin Pazar günü sahasında Payasspor ile oynayacağı 7’inci hafta karşılaşmasına İzmir bölgesinden ulusal hakem Özgür Sepin atandı. Bu sezon sadece 1 maç yöneten Özgür Sepin, daha önce iki kez Darıca G.B maçlarında görev yaptı. 2014-15 sezonunda Darıca’nın kendi sahasında Batman Petrol’u 2-1 yendiği maçı yöneten Sepin başarılı bir yönetim göstermişti.

DİREKT KIRMIZI VE PENALTI VERMİŞTİ

Geçen sezonun 37’nci haftasında Darıca’nın sahasında 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalan İzmirli hakem, o mücadelede temsilcimizden Gökhan Şahin’e direkt kırmızı kart çıkararak konuk ekip lehine penaltı vermişti. Darıca’nın Erzincanspor karşısında aldığı 1-1’lik beraberlik, Play-Off umutlarımızın da matematiksel olarak son olduğu maç olarak kayıtlara geçmişti. 3’ncü kez sarı yeşilli temsilcimizin maçında düdük çalacak olan Sepin’in yardımcılıklarını Faik Polat ve Ulaş Aksoy yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.