Darıca Pekyörür'ü Bağrına Bastı

Darıca 24.01.2018 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Pekyörür'ü Bağrına Bastı

Önümüzdeki haftasonu gerçekleşmesi planlanan Kocaeli CHP İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde iki aday Darıca’da partili kadınlarla bir araya geldi. Önce Songül Kaya’yı ağırlayan Darıca CHP daha sonra halen bu görevi sürdüren ve yeni dönem için tekrar aday olan Sevim Pekyörür ile bir araya geldi. Pekyörür’e sıcak ve samimi bir karşılama yapan Darıca CHP Kadınları, eğitim noktasında da talepte bulundular. Pekyörür bu talebi ertelemeyerek telefonla İl merkezini arayarak  talebin karşılık bulmasını sağlarken toplantı salonunu dolduran kadınlar Pekyörür’ü alkış yağmuruna tuttular. Tekrar yeni dönem için aday olduğunu açıklayan Pekyörür daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı daha sonra ise onlarla çay sohbetine devam etti. TAYANÇ VE PEKYÖRÜR UYUM SAĞLADI Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Altun Tayanç’ın açılış konuşmasını yaptığı konuşmada Pekyörür, “Ben Darıca’ya geldiğim zaman kadınlarımızın emrindeyim. Ne istiyorsanız, ne sorununuz varsa bana rahatlıkla iletebilirsiniz. Benim Darıca’da olmadığım zamanlarda İlçe Kadın Kolları Başkanı Tayanç’a bana iletmeniz gerekenleri aktarabilirsiniz.” dedi. Pekyörür’ün bu sözlerine ilişkin İlçe Kadın Kolları Başkanı Tayanç, “Ben anneyim, Sevim hanım anaanne” şeklinde ki söylemle iki başkanın uyumu ve sıcak ilişkileri salona yansıdı.

Önümüzdeki haftasonu gerçekleşmesi planlanan Kocaeli CHP İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde iki aday Darıca’da partili kadınlarla bir araya geldi. Önce Songül Kaya’yı ağırlayan Darıca CHP daha sonra halen bu görevi sürdüren ve yeni dönem için tekrar aday olan Sevim Pekyörür ile bir araya geldi. Pekyörür’e sıcak ve samimi bir karşılama yapan Darıca CHP Kadınları, eğitim noktasında da talepte bulundular. Pekyörür bu talebi ertelemeyerek telefonla İl merkezini arayarak  talebin karşılık bulmasını sağlarken toplantı salonunu dolduran kadınlar Pekyörür’ü alkış yağmuruna tuttular. Tekrar yeni dönem için aday olduğunu açıklayan Pekyörür daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı daha sonra ise onlarla çay sohbetine devam etti.

TAYANÇ VE PEKYÖRÜR UYUM SAĞLADI

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Altun Tayanç’ın açılış konuşmasını yaptığı konuşmada Pekyörür, “Ben Darıca’ya geldiğim zaman kadınlarımızın emrindeyim. Ne istiyorsanız, ne sorununuz varsa bana rahatlıkla iletebilirsiniz. Benim Darıca’da olmadığım zamanlarda İlçe Kadın Kolları Başkanı Tayanç’a bana iletmeniz gerekenleri aktarabilirsiniz.” dedi. Pekyörür’ün bu sözlerine ilişkin İlçe Kadın Kolları Başkanı Tayanç, “Ben anneyim, Sevim hanım anaanne” şeklinde ki söylemle iki başkanın uyumu ve sıcak ilişkileri salona yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.