Darıca Personeline Yangın Eğitimi

Darıca 30.09.2018 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Personeline Yangın Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibine ‘Yangın Güvenliği Temel Eğitimi’ verildi.

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibine teorik ve uygulamalı olarak temel itfaiyecilik eğitimi, yangın bilgisi, yangın güvenlik önlemleri ve yangın söndürme tekniklerine yönelik eğitimler verildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada; “İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde çıkacak herhangi bir yangın için önlemlerimizi aldık. Yangınlara karşı etkili bir şekilde müdahale edilerek can ve mal kayıplarının asgari düzeyde tutulmasına yönelik personelimize eğitim verildi. Personelimiz çıkacak bir yangın karşısında artık nasıl davranması gerektiğini biliyor. Bu tür bilgilendirici seminer ve eğitimlerimiz devam edecek.” dedi. KÜBRA AKABALI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibine ‘Yangın Güvenliği Temel Eğitimi’ verildi.

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibine teorik ve uygulamalı olarak temel itfaiyecilik eğitimi, yangın bilgisi, yangın güvenlik önlemleri ve yangın söndürme tekniklerine yönelik eğitimler verildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada; “İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde çıkacak herhangi bir yangın için önlemlerimizi aldık. Yangınlara karşı etkili bir şekilde müdahale edilerek can ve mal kayıplarının asgari düzeyde tutulmasına yönelik personelimize eğitim verildi. Personelimiz çıkacak bir yangın karşısında artık nasıl davranması gerektiğini biliyor. Bu tür bilgilendirici seminer ve eğitimlerimiz devam edecek.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.