Darıca Sahile Oyun Parkı

Darıca 29.06.2018 - 17:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Sahile Oyun Parkı

Darıca Sahil 4. Etap piknik alanına yapılan çocuk oyun parkını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Çalışmalarımızı tamamlayıp çocuklarımızın keyifle zaman geçireceği bir parkı daha ilçemize kazandıracağız.” dedi.

‘Daha Yeşil Bir Darıca’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi’nin sosyal yaşam alanaları da dikkat çekiyor. Kentleşme ile birlikte artan yeşil alan ihtiyacını gidermek için projelendirme çalışmalarını tamamladığı parkların yapımını kısa sürede bitirerek hizmete açan belediyenin ilçeye yeşil alan kazandırmaya yönelik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yeni parklar, çocukların güvenli ve rahat bir ortamda oyun oynayabilecekleri şekilde tasarlanan sentetik zeminli oyun alanları, dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve fitness alanları ile büyük beğeni topluyor. KISA SÜREDE TAMAMLANACAK Darıca Belediyesi, yeni park yapım çalışmalarının yanı sıra diğer parkları da yenileyerek çağdaş ve güvenli bir hale getiriyor. Darıca Sahil 4. Etap piknik alanına yapılan çocuk oyun parkını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca sahilimizdeki çocuk oyun parkımızın yenileme çalışmalarını inceledik. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp çocuklarımızın keyifle zaman geçireceği bir parkı daha ilçemize kazandıracağız.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Darıca Sahil 4. Etap piknik alanına yapılan çocuk oyun parkını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Çalışmalarımızı tamamlayıp çocuklarımızın keyifle zaman geçireceği bir parkı daha ilçemize kazandıracağız.” dedi.

‘Daha Yeşil Bir Darıca’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi’nin sosyal yaşam alanaları da dikkat çekiyor. Kentleşme ile birlikte artan yeşil alan ihtiyacını gidermek için projelendirme çalışmalarını tamamladığı parkların yapımını kısa sürede bitirerek hizmete açan belediyenin ilçeye yeşil alan kazandırmaya yönelik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yeni parklar, çocukların güvenli ve rahat bir ortamda oyun oynayabilecekleri şekilde tasarlanan sentetik zeminli oyun alanları, dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve fitness alanları ile büyük beğeni topluyor.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Darıca Belediyesi, yeni park yapım çalışmalarının yanı sıra diğer parkları da yenileyerek çağdaş ve güvenli bir hale getiriyor. Darıca Sahil 4. Etap piknik alanına yapılan çocuk oyun parkını inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca sahilimizdeki çocuk oyun parkımızın yenileme çalışmalarını inceledik. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp çocuklarımızın keyifle zaman geçireceği bir parkı daha ilçemize kazandıracağız.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.