Darıca Samsunlular Derneği’nde Yeni Dönem

Darıca 18.01.2018 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Samsunlular Derneği’nde Yeni Dönem

Darıca Samsunlular Derneği 11. Genel Kurulu’nu tüm üyeleri ve geçmiş dönem başkanlarının katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Katılımın oldukça yoğun olduğu kongrede Dernek Başkanlığına ise daha önce de başkanlık yapan Mustafa Çavuş seçildi. Darıca Samsunlular Dernek Başkanı seçilen Mustafa Çavuş ise kongreden sonra üyelere teşekkür ederek birlik beraberlik mesajları verdi. “Hep birlikte derneğimizi daha ileriye taşıyacağız. Herkesi kucaklayacak ve kapsayacak bir yönetimle hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Hepimizin amacı derneğimize ve hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet vermektir. Birlik beraberlik içinde dayanışma içerisinde çalışacağız. Bana bu görevi verdiğinizi için teşekkür ediyorum.” dedi. Darıca Samsunlular Derneği’nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Mustafa Çavuş (Başkan), Şaban Gültekin, Mehmet İltekin, Davut Ergül, Alaattin Aydın, Nedim Keskin, Ali Çalışkan. Denetleme Kurulu: “Mehmet Şimşek, Mehmet Kılıç, Latif Demir

Darıca Samsunlular Derneği 11. Genel Kurulu’nu tüm üyeleri ve geçmiş dönem başkanlarının katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Katılımın oldukça yoğun olduğu kongrede Dernek Başkanlığına ise daha önce de başkanlık yapan Mustafa Çavuş seçildi. Darıca Samsunlular Dernek Başkanı seçilen Mustafa Çavuş ise kongreden sonra üyelere teşekkür ederek birlik beraberlik mesajları verdi. “Hep birlikte derneğimizi daha ileriye taşıyacağız. Herkesi kucaklayacak ve kapsayacak bir yönetimle hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Hepimizin amacı derneğimize ve hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet vermektir. Birlik beraberlik içinde dayanışma içerisinde çalışacağız. Bana bu görevi verdiğinizi için teşekkür ediyorum.” dedi.

Darıca Samsunlular Derneği’nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Mustafa Çavuş (Başkan), Şaban Gültekin, Mehmet İltekin, Davut Ergül, Alaattin Aydın, Nedim Keskin, Ali Çalışkan.

Denetleme Kurulu: “Mehmet Şimşek, Mehmet Kılıç, Latif Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.