“Darıca ve Dilovası’nda Adayımız Kesin!”

Darıca 23.10.2018 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Darıca ve Dilovası’nda Adayımız Kesin!”

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay gazetemize yaptığı açıklamada, “Dilovası ve Darıca’da belediye başkan adaylarımız kesinleşti.” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay yerel seçimler ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. CHP’li Sarıbay, Darıca ve Dilovası’nda belediye başkan adaylarının kesinleştiğini söyleyerek, “Belediye başkan aday adaylarımızın müracaat süreleri 26 Ekim Cuma gününe kadar devam ediyor. Batı Bölgesi’nde Dilovası ve Darıca’da belediye başkan adaylarımız kesinleşti. Dilovası’nda Avukat Kemal Memiş aday adaylığı başvurusunu yaparken, Darıca’da ise eski ilçe başkanımız Yakup Törk aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu iki ilçede de belediye başkan aday adaylığı için başka başvuru yapan olmadı. Darıca’da başka bir aday adayı başvurusu olursa değerlendirmeye alırız. GEBZE NETLEŞİYOR Bizim aldığımız kararlar tavsiye niteliğindedir ve genel merkezimiz değerlendirir. Her ilçemiz kendi göbeğini kendi kesmelidir. Belediye başkanlığı farklı bir makamdır. Bizim isteklerimizle değil, kendi isteği ile ‘Ben seçimi alırım’ iddiası ile adaylığını koymalıdır.  Çayırova’da ve Gebze ile ilgili bazı çalışmalarımız devam ediyor. Gebze’de 5 arkadaşımızın belediye başkan adaylığı için ismi geçiyor. Çalışmalarımızın ardından isim netleşecek.” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay gazetemize yaptığı açıklamada, “Dilovası ve Darıca’da belediye başkan adaylarımız kesinleşti.” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay yerel seçimler ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu. CHP’li Sarıbay, Darıca ve Dilovası’nda belediye başkan adaylarının kesinleştiğini söyleyerek, “Belediye başkan aday adaylarımızın müracaat süreleri 26 Ekim Cuma gününe kadar devam ediyor. Batı Bölgesi’nde Dilovası ve Darıca’da belediye başkan adaylarımız kesinleşti. Dilovası’nda Avukat Kemal Memiş aday adaylığı başvurusunu yaparken, Darıca’da ise eski ilçe başkanımız Yakup Törk aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu iki ilçede de belediye başkan aday adaylığı için başka başvuru yapan olmadı. Darıca’da başka bir aday adayı başvurusu olursa değerlendirmeye alırız.

GEBZE NETLEŞİYOR

Bizim aldığımız kararlar tavsiye niteliğindedir ve genel merkezimiz değerlendirir. Her ilçemiz kendi göbeğini kendi kesmelidir. Belediye başkanlığı farklı bir makamdır. Bizim isteklerimizle değil, kendi isteği ile ‘Ben seçimi alırım’ iddiası ile adaylığını koymalıdır.  Çayırova’da ve Gebze ile ilgili bazı çalışmalarımız devam ediyor. Gebze’de 5 arkadaşımızın belediye başkan adaylığı için ismi geçiyor. Çalışmalarımızın ardından isim netleşecek.” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.