GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

‪Darıca’ya bir prestij cadde daha!

Darıca 09.07.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‪Darıca’ya bir prestij cadde daha!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği sözü yerine getirerek Aşıroğlu Caddesi’ni prestijli cadde olarak hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği caddede Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve belediye başkan yardımcıları incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibine Darıcalılar adına teşekkür ediyorum. HAYIRLI OLSUN Altyapı çalışması tamamlandığında ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan altyapı sorunu çözülmüş olacak. Aşıroğlu Caddesi’nde alt yapının ardından üstyapı çalışması da yenilenecek. Aydınlatmaları ve kaldırımlarıyla prestij cadde uygulaması gerçekleştireceğiz. Aşıroğlu Caddesi’ndeki çöp kutularını yer altına alıyoruz. İlçemizde bazı caddelerde daha uygulayacağımız prestij caddelerimiz hayırlı olsun.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği sözü yerine getirerek Aşıroğlu Caddesi’ni prestijli cadde olarak hayata geçiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği caddede Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve belediye başkan yardımcıları incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibine Darıcalılar adına teşekkür ediyorum.

HAYIRLI OLSUN

Altyapı çalışması tamamlandığında ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan altyapı sorunu çözülmüş olacak. Aşıroğlu Caddesi’nde alt yapının ardından üstyapı çalışması da yenilenecek. Aydınlatmaları ve kaldırımlarıyla prestij cadde uygulaması gerçekleştireceğiz. Aşıroğlu Caddesi’ndeki çöp kutularını yer altına alıyoruz. İlçemizde bazı caddelerde daha uygulayacağımız prestij caddelerimiz hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.