Darıca’ya TUFAN GELDİ!

Spor 18.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’ya TUFAN GELDİ!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Büyükçekmece Tepecikspor’un orta saha oyuncusu Tufan Deniz Gelen’i transfer etti. Geçen sezonun ilk yarısında Bergama Belediyespor forması giyen tecrübeli oyuncu, İzmir temsilcisiyle çıktığı 17 maçta 4 kez rakip ağları sarsmıştı. Sezonun devre arasında Tepecikspor’a transfer olan Tufan, İstanbul ekibinde ise 13 maçta 5 kez gol sevini yaşadı. DARICA TUFAN’IN 15’NCİ TAKIMI OLDU Manisaspor’da profesyonel olan ve kariyerinde 14 farklı kulüpte oynayan 31 yaşındaki futbolcu sırasıyla Zeytinburspor, Mardinspor, İzmirspor, Menemenspor, Keçiören Sportif A.Ş, Orhangazispor, Bayrampaşa, K.Maraşspor, Denizli BBSK, Hatayspor, Elaziz Belediyespor, Bergama Belediyespor, Osmaniyespor ve Tepecikspor formalarını terletti. 2.Lig’de 56 maçta 8, 3.Lig’de ise 162 maçta 32 golü bulunan ofansif orta saha oyuncusu, yeni sezonda Darıca G.B formasını terletecek.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Büyükçekmece Tepecikspor’un orta saha oyuncusu Tufan Deniz Gelen’i transfer etti. Geçen sezonun ilk yarısında Bergama Belediyespor forması giyen tecrübeli oyuncu, İzmir temsilcisiyle çıktığı 17 maçta 4 kez rakip ağları sarsmıştı. Sezonun devre arasında Tepecikspor’a transfer olan Tufan, İstanbul ekibinde ise 13 maçta 5 kez gol sevini yaşadı.

DARICA TUFAN’IN 15’NCİ TAKIMI OLDU

Manisaspor’da profesyonel olan ve kariyerinde 14 farklı kulüpte oynayan 31 yaşındaki futbolcu sırasıyla Zeytinburspor, Mardinspor, İzmirspor, Menemenspor, Keçiören Sportif A.Ş, Orhangazispor, Bayrampaşa, K.Maraşspor, Denizli BBSK, Hatayspor, Elaziz Belediyespor, Bergama Belediyespor, Osmaniyespor ve Tepecikspor formalarını terletti. 2.Lig’de 56 maçta 8, 3.Lig’de ise 162 maçta 32 golü bulunan ofansif orta saha oyuncusu, yeni sezonda Darıca G.B formasını terletecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.