GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı çocuklar çok mutlu

Darıca 04.06.2020 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı çocuklar çok mutlu

0-18 yaş arasında yer alan çocuklar dün Darıca sokaklarını doldurdu. Çocukların mutluluğu ise gözlerinden okundu.  28 Mayıs'ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından alınan yeni kararlar doğrultusunda 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı 18 yaşa düşürülürken 0-18 yaş arası sokağa çıkma izninin de bundan böyle tek grup halinde iki ayrı gün içerisinde gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Yapılan açıklamanın ardından 0-18 yaş arasında yer alan tüm bireyler dün Darıca’da sokağa çıktı. Sahillerde, parklarda, sokaklarda doyasıya eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.  TAHİR BAŞKANA TEŞEKKÜRLER Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise Darıca’da sokağa çıkma iznini kullanan çocukların çok mutlu olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Başkan Bıyık videoya, “Bugün çocuklarımızı görmeliydiniz. Ne kadar mutluydular. Bu virüsten tamamıyla kurtulduğumuzda her gün sizlerin hizmetinde olacak sahillerimiz ve parklarımız. İlçemizde güzel bir yaşam alanı olan Darıca Millet Bahçesini Darıca'lı vatandaşlarımızın hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine tüm Darıca'lılar adına teşekkür ediyorum” notunu düştü. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

0-18 yaş arasında yer alan çocuklar dün Darıca sokaklarını doldurdu. Çocukların mutluluğu ise gözlerinden okundu. 
28 Mayıs'ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından alınan yeni kararlar doğrultusunda 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı 18 yaşa düşürülürken 0-18 yaş arası sokağa çıkma izninin de bundan böyle tek grup halinde iki ayrı gün içerisinde gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Yapılan açıklamanın ardından 0-18 yaş arasında yer alan tüm bireyler dün Darıca’da sokağa çıktı. Sahillerde, parklarda, sokaklarda doyasıya eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. 


TAHİR BAŞKANA TEŞEKKÜRLER
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise Darıca’da sokağa çıkma iznini kullanan çocukların çok mutlu olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Başkan Bıyık videoya, “Bugün çocuklarımızı görmeliydiniz. Ne kadar mutluydular. Bu virüsten tamamıyla kurtulduğumuzda her gün sizlerin hizmetinde olacak sahillerimiz ve parklarımız. İlçemizde güzel bir yaşam alanı olan Darıca Millet Bahçesini Darıca'lı vatandaşlarımızın hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine tüm Darıca'lılar adına teşekkür ediyorum” notunu düştü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.