Darıcalı Eş Katili Yakalandı

Darıca 12.11.2015 - 22:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı Eş Katili Yakalandı

Darıca'da eşini silahla vurarak öldüren zanlı polis tarafından yakalandı.

 Edinilen bilgilere göre: Geçtiğimiz günlerde Darıca Osman Gazi Mahallesinde Emrah Çakır isimli zanlı eşi olan Hazal Çakır'ı tartışma sonrasında silahla iki el eteş ederek gögsünden vurmuştu.Kurşunların hedefi olan genç kadın hayatını kaybederken,Çakır ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. ZANLI DARICA'DA YAKALANDI! Yaşanan cinayet sonrası Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri konuyla alakalı geniş çapta soruşturma başlattı.Yürütülen çalışma  neticesinde Emrah Çakır bu gece Darıca Osman Gazi Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bir araçta silahla yakalandı. Kaynak Kulis Haber
Darıca'da eşini silahla vurarak öldüren zanlı polis tarafından yakalandı.

 Edinilen bilgilere göre: Geçtiğimiz günlerde Darıca Osman Gazi Mahallesinde Emrah Çakır isimli zanlı eşi olan Hazal Çakır'ı tartışma sonrasında silahla iki el eteş ederek gögsünden vurmuştu.Kurşunların hedefi olan genç kadın hayatını kaybederken,Çakır ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

ZANLI DARICA'DA YAKALANDI!

Yaşanan cinayet sonrası Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri konuyla alakalı geniş çapta soruşturma başlattı.Yürütülen çalışma  neticesinde Emrah Çakır bu gece Darıca Osman Gazi Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bir araçta silahla yakalandı.

Kaynak Kulis Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.