GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı Miniklerden “Her şey Hayalle Başlar” Projesi!

Darıca 19.02.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı Miniklerden “Her şey Hayalle Başlar” Projesi!

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Öğretmeni Hanife Kavaklı önderliğinde e-twinning kapsamında "Her şey hayalle başlar " projesi hayata geçirildi. Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Hanife Kavaklı önderliğinde katıldıkları “Herşey Hayalle Başlar” projesini tanıttılar. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Öğretmeni Hanife Kavaklı “Projemize yerli ve yabancı olmak üzere 20 öğretmen ve öğrencileri katılıyor. Çocukların hayal dünyasını ele alan bir proje. Öğrencilerimiz hayal güçleriyle küçük öyküler yazacaklar. Yazdıkları bu öyküleri bir kitap haline getirmeyi planlıyoruz. Bu proje sonucunda öğrencilerimizin hayal gücü artacak, düşünmeyi öğrenecek, okuma ve yazma, dil becerisi gelişecek. Yazdıklarını görünce özgüvenleri artacak. Tüm bunları başaracağımıza inanıyoruz. Sabırsızlıkla ‘Minik Yazarlar’ kitabımızın basılmasını bekliyoruz.” dedi.      

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Öğretmeni Hanife Kavaklı önderliğinde e-twinning kapsamında "Her şey hayalle başlar " projesi hayata geçirildi.

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Hanife Kavaklı önderliğinde katıldıkları “Herşey Hayalle Başlar” projesini tanıttılar. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Öğretmeni Hanife Kavaklı “Projemize yerli ve yabancı olmak üzere 20 öğretmen ve öğrencileri katılıyor. Çocukların hayal dünyasını ele alan bir proje. Öğrencilerimiz hayal güçleriyle küçük öyküler yazacaklar. Yazdıkları bu öyküleri bir kitap haline getirmeyi planlıyoruz. Bu proje sonucunda öğrencilerimizin hayal gücü artacak, düşünmeyi öğrenecek, okuma ve yazma, dil becerisi gelişecek. Yazdıklarını görünce özgüvenleri artacak. Tüm bunları başaracağımıza inanıyoruz. Sabırsızlıkla ‘Minik Yazarlar’ kitabımızın basılmasını bekliyoruz.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.