Darıcalı Öğrencilerden Lösemi Farkındalığı

Darıca 07.11.2018 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Öğrencilerden Lösemi Farkındalığı

Darıca Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısı ile farkındalık yaratmak için okulda maske ile dolaştı.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Darıca genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise Darıca Namık Kemal İlkokulu’nun minik öğrencilerin yaptığı çalışma oldu. Minik öğrenciler lösemi hastalığına dikkat çekmek için ve lösemi hastası olan çocukların sesini daha çok duyurabilmek için bir farkındalık çalışması başlattı. Bu çalışmaya bütün okul destek verdi. Öğrenciler, son ders ziline kadar sınıfta ve teneffüste maske ile dolaştı. Bu örnek proje veliler tarafından da büyük takdir topladı. Okul Müdürü Hikmet Aylunçtarhan, öğrencileri yaptıkları bu çalışmadan dolayı tebrik etti. Ayrıca bir öğrenci ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek vermek amacıyla saçını kestirip LÖSEV e bağışladı. KÜBRA AKABALI
Darıca Namık Kemal İlkokulu öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısı ile farkındalık yaratmak için okulda maske ile dolaştı.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Darıca genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise Darıca Namık Kemal İlkokulu’nun minik öğrencilerin yaptığı çalışma oldu. Minik öğrenciler lösemi hastalığına dikkat çekmek için ve lösemi hastası olan çocukların sesini daha çok duyurabilmek için bir farkındalık çalışması başlattı. Bu çalışmaya bütün okul destek verdi. Öğrenciler, son ders ziline kadar sınıfta ve teneffüste maske ile dolaştı. Bu örnek proje veliler tarafından da büyük takdir topladı. Okul Müdürü Hikmet Aylunçtarhan, öğrencileri yaptıkları bu çalışmadan dolayı tebrik etti. Ayrıca bir öğrenci ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek vermek amacıyla saçını kestirip LÖSEV e bağışladı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.