Darıcalı zabıtalar denetimde

Darıca 31.05.2020 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı zabıtalar denetimde

Darıca Belediyesi’nde bağlı zabıta ekipleri ilçede kurulan pazarları denetliyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında Darıca’da semt pazarları denetleniyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık denetimlerin devam ettiğini, maskesiz vatandaşlara da maske dağıtıldığını söyledi. Bıyık açıklamasında, “Zabıta Ekiplerimiz ile ilçemizde kurulan pazar denetimlerimize devam ediyoruz. Pazar girişlerinde bulunan dezenfekte stantlarımızda maskesi olmayan vatandaşlarımıza maske dağıtımı gerçekleştirerek, Korona virüs tedbirleri kapsamında pazarlarda uygulanması için alınan kararların teftişini gerçekleştiriyoruz” dedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Darıca Belediyesi’nde bağlı zabıta ekipleri ilçede kurulan pazarları denetliyor.
Korona virüs tedbirleri kapsamında Darıca’da semt pazarları denetleniyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık denetimlerin devam ettiğini, maskesiz vatandaşlara da maske dağıtıldığını söyledi. Bıyık açıklamasında, “Zabıta Ekiplerimiz ile ilçemizde kurulan pazar denetimlerimize devam ediyoruz. Pazar girişlerinde bulunan dezenfekte stantlarımızda maskesi olmayan vatandaşlarımıza maske dağıtımı gerçekleştirerek, Korona virüs tedbirleri kapsamında pazarlarda uygulanması için alınan kararların teftişini gerçekleştiriyoruz” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.