Darıcalılar Hapis

Darıca 07.07.2017 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalılar Hapis

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ve partililerinde katılım gösterdiği “Adalet Yürüyüsü” nedeniyle araçların E-5 ve E-5 Yanyol İstanbul İstikametine girmeleri yasaklandı. Yürüyüş için alınan emniyet ve önlemler çerçevesinde Darıca’dan E-5’e giriş-çıkış noktaları olan Aşıroğlu Caddesi bitimindeki Osmangazi Köprüsü ve Abdi İpekçi Mahallesi 60.Yıl Ortaokulu kavşak giriş-çıkışı trafiğe kapatıldı. İş makinaları ve kamyonlarla E-5 yönü tüm kavşak noktaları trafiğe kapatılırken, Emniyet Müdürlüğüne bağlı otoyol polisi ve trafik ekipleri de bu noktalarda araçları yönlendirerek Darıca-Gebze arası güzergahları kontrollü olarak işlemesini sağladılar. Kavşak noktalarının kapalı olduğu noktalarda trafik yoğunluğu büyük ölçüde kilitlenmelere yol açarken küçük çaplı hasar içeren kazaların yaşanmasına da neden oldu. Haber: Adnan Ayvaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ve partililerinde katılım gösterdiği “Adalet Yürüyüsü” nedeniyle araçların E-5 ve E-5 Yanyol İstanbul İstikametine girmeleri yasaklandı. Yürüyüş için alınan emniyet ve önlemler çerçevesinde Darıca’dan E-5’e giriş-çıkış noktaları olan Aşıroğlu Caddesi bitimindeki Osmangazi Köprüsü ve Abdi İpekçi Mahallesi 60.Yıl Ortaokulu kavşak giriş-çıkışı trafiğe kapatıldı. İş makinaları ve kamyonlarla E-5 yönü tüm kavşak noktaları trafiğe kapatılırken, Emniyet Müdürlüğüne bağlı otoyol polisi ve trafik ekipleri de bu noktalarda araçları yönlendirerek Darıca-Gebze arası güzergahları kontrollü olarak işlemesini sağladılar. Kavşak noktalarının kapalı olduğu noktalarda trafik yoğunluğu büyük ölçüde kilitlenmelere yol açarken küçük çaplı hasar içeren kazaların yaşanmasına da neden oldu.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.