Dedeoğlu: “Hedefimiz 2023 seçimleri”

Kocaeli 17.10.2018 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dedeoğlu: “Hedefimiz 2023 seçimleri”

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında yerel seçimlere girileceği ve hedefin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu vurguladı.

Basın açıklamasına DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç ve Başkan Yardımcısı Numan Gülşah katıldı. Ülkenin ekonomik durumunun gözler önünde olduğunu belirten Dedeoğlu, “Çarşı, pazar yangın yeri. Parlamento sistemi tamamen egemen sistemin elinde bulunuyor. Hukuk, adalet, toplumsal yapı bunların eliyle yok oluyor, millet uyutuluyor” dedi. DSP YEREL SEÇİMLERE GİRECEK DSP’nin iktidarı ele alma zamanının geldiğini vurgulayan Dedeoğlu, “Bunu önce yerel seçimlerde gerçekleştireceğiz. Genel seçimlerde Yargıtay kararına rağmen partimiz seçimlere sokulmadı. Bir değişiklik olmazsa 2019 Mart’ta yerel seçimlere gireceğiz. DSP yerel seçimlere girecek. Kocaeli’de partimizin adaylarını belirleyip seçime katılacağız. Genel merkezimizin görüşü bu şekilde. Hedefimiz 2023 Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleridir. Geçmişin olumsuzluklarından ders çıkarmayı başarmış DSP çatısından ayrılmadan halka ve hakka olan inancı ile görev yapmayı taahhüt eden tüm yurttaşlarımızı DSP çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz. Yerel seçimler için çalışmalara başladık, henüz bir aday açıklama durumumuz yok fakat genel merkezimiz aday belirleme süreciyle ilgili çalışmaları devam etmektedir. Adaylar süreciyle ilgili olarak genel başkanımız Önder Aksakal paylaşım yapacaktır” açıklamasında bulundu. BİRBİRİMİZİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDUK Geçtiğimiz hafta sonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Antalya’da bir çalıştay gerçekleştirildi. Bu çalıştaya Federasyon Başkanı Murat Aydın’ın daveti üzerine il başkanı olarak katıldım. Bilgilendirme toplantıları, sosyal aktiviteler ve futbol turnuvaları yapıldı.  Gündüz yapılan çalışmalar sonrası akşam eğlence ile çalışma sonlandırıldı. Amatör sporcular, kulüp başkanları, bürokrasi ve siyasilerin kaynaştığı birbirini yakından tanıma fırsatı bulduğu bir organizasyon oldu. YALAN HABER YAPMAK AHLAKSIZLIKTIR İşin eğlence kısmında herkes adabıyla eğlendi. Tabi ki eğlencenin müziğin olduğu ortamda oyun vardır. Kocaeli basınından bir kardeşimiz video çekimi yapıp masumane bir şekilde eğlenceyi paylaştı. Yine Kocaeli’de bir basın mensubu benim oynamamı utanmadan, ‘İl başkanından göbek şov’ diye haber yapmış. Yetmemiş daha da cazip hale getirmek için işi siyasete dökerek alkol aldığımı iddia etmiş. Böylesi bir yalan haber yapmak ahlaksızlıktır. Kendisini şiddetle kınıyorum.
Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında yerel seçimlere girileceği ve hedefin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu vurguladı.

Basın açıklamasına DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç ve Başkan Yardımcısı Numan Gülşah katıldı. Ülkenin ekonomik durumunun gözler önünde olduğunu belirten Dedeoğlu, “Çarşı, pazar yangın yeri. Parlamento sistemi tamamen egemen sistemin elinde bulunuyor. Hukuk, adalet, toplumsal yapı bunların eliyle yok oluyor, millet uyutuluyor” dedi.

DSP YEREL SEÇİMLERE GİRECEK

DSP’nin iktidarı ele alma zamanının geldiğini vurgulayan Dedeoğlu, “Bunu önce yerel seçimlerde gerçekleştireceğiz. Genel seçimlerde Yargıtay kararına rağmen partimiz seçimlere sokulmadı. Bir değişiklik olmazsa 2019 Mart’ta yerel seçimlere gireceğiz. DSP yerel seçimlere girecek. Kocaeli’de partimizin adaylarını belirleyip seçime katılacağız. Genel merkezimizin görüşü bu şekilde. Hedefimiz 2023 Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleridir. Geçmişin olumsuzluklarından ders çıkarmayı başarmış DSP çatısından ayrılmadan halka ve hakka olan inancı ile görev yapmayı taahhüt eden tüm yurttaşlarımızı DSP çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz. Yerel seçimler için çalışmalara başladık, henüz bir aday açıklama durumumuz yok fakat genel merkezimiz aday belirleme süreciyle ilgili çalışmaları devam etmektedir. Adaylar süreciyle ilgili olarak genel başkanımız Önder Aksakal paylaşım yapacaktır” açıklamasında bulundu.

BİRBİRİMİZİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDUK

Geçtiğimiz hafta sonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Antalya’da bir çalıştay gerçekleştirildi. Bu çalıştaya Federasyon Başkanı Murat Aydın’ın daveti üzerine il başkanı olarak katıldım. Bilgilendirme toplantıları, sosyal aktiviteler ve futbol turnuvaları yapıldı.  Gündüz yapılan çalışmalar sonrası akşam eğlence ile çalışma sonlandırıldı. Amatör sporcular, kulüp başkanları, bürokrasi ve siyasilerin kaynaştığı birbirini yakından tanıma fırsatı bulduğu bir organizasyon oldu.

YALAN HABER YAPMAK AHLAKSIZLIKTIR

İşin eğlence kısmında herkes adabıyla eğlendi. Tabi ki eğlencenin müziğin olduğu ortamda oyun vardır. Kocaeli basınından bir kardeşimiz video çekimi yapıp masumane bir şekilde eğlenceyi paylaştı. Yine Kocaeli’de bir basın mensubu benim oynamamı utanmadan, ‘İl başkanından göbek şov’ diye haber yapmış. Yetmemiş daha da cazip hale getirmek için işi siyasete dökerek alkol aldığımı iddia etmiş. Böylesi bir yalan haber yapmak ahlaksızlıktır. Kendisini şiddetle kınıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.