Dedeoğlu’ndan 29 Ekim çağrısı

Kocaeli 24.10.2017 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dedeoğlu’ndan 29 Ekim çağrısı

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kocaeli halkına çağrıda bulundu. Dedeoğlu, “Kocaeli halkı olarak bayrağınızı alın ve törenlere katılım sağlayın, Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu kutlayın” dedi.

DSP İl Binası’nda gerçekleşen açıklamaya DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun yanı sıra DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yöneticiler katılım gösterdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında açıklamalarda bulunan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “DSP cumhuriyetin teminatıdır. Bu hafta cumhuriyet haftası en son yaptığımız il başkanları toplantısında bir çağrı yapmıştık, tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı törenlerine coşkulu bir şekilde katılmaya davet etmiştik. DSP İl Başkanı olarak bu çağrımızı yenilemek istiyorum. Kocaeli halkı olarak bayrağınızı alın ve törenlere katılım sağlayın, Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu kutlayın” dedi. ‘TÜRK ULUSU ANCAK CUMHURİYET İLE YÖNETİLEBİLİR’ DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Cumhuriyet bir halk yönetim şeklidir. Cumhuriyet yönetiminde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Zaten ulu önder Atatürk’ün de dediği gibi: “Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir. “ Atatürk bu sözü ile Türk ulusuna yakışan yönetimin cumhuriyet olduğunu belirtmiştir. Çünkü cumhuriyet, bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi kavramları içinde barındırır. Bağımsızlık, özgürlük, eşitlik Türk ulusunun önem verdiği unsurlar olduğu için Türk ulusu ancak cumhuriyet yönetim şekliyle yönetilebilir” diye konuştu. ‘GECMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE CUMHURİYETE YÖNELİK TEHDİTLER VAR’ Açıklamalarına devam eden Dedeoğlu, “Geçmişte olduğu gibi günümüzde de cumhuriyete yönelik tehditler bulunmaktadır. Türkiye’yi çağdaş uygar dünyadan geri bırakacak her tülü faaliyetler bu tehdit unsurlarını oluşturmaktadır. Bu tehditlerin başında milli birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü bölücü faaliyetler gelmektedir. Türk milletini cumhuriyetin dayanağı olarak gören Atatürk, cumhuriyete yönelik tehditleri önlemek için toplumun milli kültür ile donatılması gerektiğini belirtmiştir. Kurmuş olduğu cumhuriyeti de hiç tereddüt etmeden sarsılmaz bir güven ve inanç beslediği Türk gençliğine emanet etmiştir” şeklinde konuştu. ‘DSP CUMHURİYETİN TEMİNATIDIR’ Vatandaşları 29 Ekim sabahı büyük bir coşku içerisinde görmek istediğini belirten Dedeoğlu, “DSP cumhuriyetin teminatıdır. Bu hafta cumhuriyet haftası en son yaptığımız il başkanları toplantısında bir çağrı yapmıştık, tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı törenlerine coşkulu bir şekilde katılmaya davet etmiştik. DSP İl Başkanı olarak bu çağrımızı yenilemek istiyorum. Kocaeli halkı olarak bayrağınızı alın ve törenlere katılım sağlayın, Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu kutlayın. Diğer kutlamalardan bu yıl ki kutlamaların daha farklı olmasını ve bu yıl yapılacak kutlamalarda birlik içinde daha güzel günlere adım atacağımızı umarak, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kocaeli halkına çağrıda bulundu. Dedeoğlu, “Kocaeli halkı olarak bayrağınızı alın ve törenlere katılım sağlayın, Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu kutlayın” dedi.

DSP İl Binası’nda gerçekleşen açıklamaya DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun yanı sıra DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yöneticiler katılım gösterdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında açıklamalarda bulunan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “DSP cumhuriyetin teminatıdır. Bu hafta cumhuriyet haftası en son yaptığımız il başkanları toplantısında bir çağrı yapmıştık, tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı törenlerine coşkulu bir şekilde katılmaya davet etmiştik. DSP İl Başkanı olarak bu çağrımızı yenilemek istiyorum. Kocaeli halkı olarak bayrağınızı alın ve törenlere katılım sağlayın, Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu kutlayın” dedi.

‘TÜRK ULUSU ANCAK CUMHURİYET İLE YÖNETİLEBİLİR’

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Cumhuriyet bir halk yönetim şeklidir. Cumhuriyet yönetiminde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Zaten ulu önder Atatürk’ün de dediği gibi: “Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir. “ Atatürk bu sözü ile Türk ulusuna yakışan yönetimin cumhuriyet olduğunu belirtmiştir. Çünkü cumhuriyet, bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi kavramları içinde barındırır. Bağımsızlık, özgürlük, eşitlik Türk ulusunun önem verdiği unsurlar olduğu için Türk ulusu ancak cumhuriyet yönetim şekliyle yönetilebilir” diye konuştu.

‘GECMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE CUMHURİYETE YÖNELİK TEHDİTLER VAR’

Açıklamalarına devam eden Dedeoğlu, “Geçmişte olduğu gibi günümüzde de cumhuriyete yönelik tehditler bulunmaktadır. Türkiye’yi çağdaş uygar dünyadan geri bırakacak her tülü faaliyetler bu tehdit unsurlarını oluşturmaktadır. Bu tehditlerin başında milli birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü bölücü faaliyetler gelmektedir. Türk milletini cumhuriyetin dayanağı olarak gören Atatürk, cumhuriyete yönelik tehditleri önlemek için toplumun milli kültür ile donatılması gerektiğini belirtmiştir. Kurmuş olduğu cumhuriyeti de hiç tereddüt etmeden sarsılmaz bir güven ve inanç beslediği Türk gençliğine emanet etmiştir” şeklinde konuştu.

‘DSP CUMHURİYETİN TEMİNATIDIR’

Vatandaşları 29 Ekim sabahı büyük bir coşku içerisinde görmek istediğini belirten Dedeoğlu, “DSP cumhuriyetin teminatıdır. Bu hafta cumhuriyet haftası en son yaptığımız il başkanları toplantısında bir çağrı yapmıştık, tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı törenlerine coşkulu bir şekilde katılmaya davet etmiştik. DSP İl Başkanı olarak bu çağrımızı yenilemek istiyorum. Kocaeli halkı olarak bayrağınızı alın ve törenlere katılım sağlayın, Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu kutlayın. Diğer kutlamalardan bu yıl ki kutlamaların daha farklı olmasını ve bu yıl yapılacak kutlamalarda birlik içinde daha güzel günlere adım atacağımızı umarak, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.