DEĞİRMEN CAFE Gebzespor’u ağırladı

Spor 15.12.2016 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DEĞİRMEN CAFE Gebzespor’u ağırladı

Gebze Center AVM’de bulunan bölgemizin elit mekanlarından Değirmen Cafe, Gebzespor’u sabah kahvaltısında ağırladı.

 Sıkı bir Gebzespor taraftarı olan Barış Ciritçi’nin işletmeciliğini yaptığı Değirmen Cafe, mor beyazlılara Edirnespor maçı öncesinde moral verdi. Kahvaltıya teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve kulüp yöneticileri de katıldı. Gebzesporlu futbolcularla yakından ilgilenen işletme sahibi Ciritci, örnek bir misafirperverlik örneği gösterdi. CİRİTCİ: GEBZESPOR’U AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Değirmen Cafe işletmecisi Barış Ciritçi ve mekanın çalışanlarına kendilerini misafir ettikleri için teşekkür etti. Ciritci ise yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizin markası Gebzespor’u ağırlamaktan onur duyduk. Davetimizi kırmayıp mekanımıza teşrif eden başta Gebzespor Başkanı İlker Çakır olmak üzere, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyor, Gebzespor’umuza Edirnespor karşılaşmasında yürekten başarılar diliyorum’’dedi. Değirmen Cafe işletmecisi Barış Ciritci, Gebzespor Başkanı İlker Çakır’a Edirnespor maçı öncesinde başarı temennilerinde bulundu.     Başkan Çakır, kulüp yöneticileri Değirmen Cafe işletmecisi Ciritci ve Eskiçarşı tribününün önde gelen isimleri kahvaltı sonrasında basın mensuplarına böyle poz verdiler.
Gebze Center AVM’de bulunan bölgemizin elit mekanlarından Değirmen Cafe, Gebzespor’u sabah kahvaltısında ağırladı.

 Sıkı bir Gebzespor taraftarı olan Barış Ciritçi’nin işletmeciliğini yaptığı Değirmen Cafe, mor beyazlılara Edirnespor maçı öncesinde moral verdi. Kahvaltıya teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve kulüp yöneticileri de katıldı. Gebzesporlu futbolcularla yakından ilgilenen işletme sahibi Ciritci, örnek bir misafirperverlik örneği gösterdi.

CİRİTCİ: GEBZESPOR’U AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Değirmen Cafe işletmecisi Barış Ciritçi ve mekanın çalışanlarına kendilerini misafir ettikleri için teşekkür etti. Ciritci ise yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizin markası Gebzespor’u ağırlamaktan onur duyduk. Davetimizi kırmayıp mekanımıza teşrif eden başta Gebzespor Başkanı İlker Çakır olmak üzere, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyor, Gebzespor’umuza Edirnespor karşılaşmasında yürekten başarılar diliyorum’’dedi.

Değirmen Cafe işletmecisi Barış Ciritci, Gebzespor Başkanı İlker Çakır’a Edirnespor maçı öncesinde başarı temennilerinde bulundu.

 

 

Başkan Çakır, kulüp yöneticileri Değirmen Cafe işletmecisi Ciritci ve Eskiçarşı tribününün önde gelen isimleri kahvaltı sonrasında basın mensuplarına böyle poz verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.