Demirci ve Yaman STK'larla Buluştu

Çayırova 14.08.2018 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Demirci ve Yaman STK'larla Buluştu

Çayırova’da Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci nezaretinde Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda, muhtarlara, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine 24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletevekili seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı bir teşekkür toplantısı gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi çalışanlarından Osman Nuri Ayık’ın cenazesi nedeniyle il ve ilçe bazında Ak Partili kurmaylarda Çayırova’da bir araya geldi. Cenaze töreni sonrası Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Çayırova’daki ziyaret ve toplantı programlarında yer alarak ilçenin her kademesinde görev yapan kurum ve kuruluş temsilcileri ile görüşmelerde bulundu. Çayırova’da faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarını oluşturan yöre dernekleri, spor kulüpleri ve diğer sosyal dernek ve vakıfların temsilcileri ile muhtarlarla bir araya gelen Vekil Yaman, 24 Haziran’da gerçekleşen seçimlerde desteklerini esirgemeyen tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. OY VERENEDE VERMEYENEDE TEŞEKKÜR EDERİM Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’de toplantıda bir konuşma yaparak, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren, seçim süreci boyunca çalışmalarımızda bizleri güler yüzlü ve hoşgörüyle karşılayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ‘Cumhur İttifakı’nı’ destekleyerek, şahsıma, partime destek ve teveccühlerini esirgemeyen tüm halkımız başta olmak üzere, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çalışanlarımıza ve maddi manevi yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza, oy veren ve veremeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyor, geleceğin güçlü Türkiye’si için çıktığımız bu yolda birlik beraberliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Çayırova’da Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci nezaretinde Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda, muhtarlara, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine 24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletevekili seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı bir teşekkür toplantısı gerçekleştirildi.

Çayırova Belediyesi çalışanlarından Osman Nuri Ayık’ın cenazesi nedeniyle il ve ilçe bazında Ak Partili kurmaylarda Çayırova’da bir araya geldi. Cenaze töreni sonrası Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Çayırova’daki ziyaret ve toplantı programlarında yer alarak ilçenin her kademesinde görev yapan kurum ve kuruluş temsilcileri ile görüşmelerde bulundu. Çayırova’da faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarını oluşturan yöre dernekleri, spor kulüpleri ve diğer sosyal dernek ve vakıfların temsilcileri ile muhtarlarla bir araya gelen Vekil Yaman, 24 Haziran’da gerçekleşen seçimlerde desteklerini esirgemeyen tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

OY VERENEDE VERMEYENEDE TEŞEKKÜR EDERİM

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’de toplantıda bir konuşma yaparak, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren, seçim süreci boyunca çalışmalarımızda bizleri güler yüzlü ve hoşgörüyle karşılayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ‘Cumhur İttifakı’nı’ destekleyerek, şahsıma, partime destek ve teveccühlerini esirgemeyen tüm halkımız başta olmak üzere, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çalışanlarımıza ve maddi manevi yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza, oy veren ve veremeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyor, geleceğin güçlü Türkiye’si için çıktığımız bu yolda birlik beraberliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.